![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόσο καλά πιστεύετε ότι θα διαρκέσει για crysis μου που έχει συσταθεί
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως να φύγουμε απ ότι οι φτωχοί άνθρωποι να ζηλεύει, και έχουν τους μάτι του ύδατος και ενδεχομένως ακόμη και ελαφρά;
| |||
| |||
| ναι καλά θα είναι!; |
|
| |||
| |||
| Πιθανόν .. αλλά δεν ομαλά. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υψηλή σε 40fps. Μην επιχειρήσετε DX10 ή πολύ υψηλή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| κάνετε συνειδητοποιήσουμε τώρα είπατε ότι θα πρέπει να GOOS πόσο μεγάλη είναι;; και ποια είναι η differenece μεταξύ dirct x 10 και 9 |
|
| |||
| |||
| Απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι υπάρχει πολύ μικρή διαφορά μεταξύ των δύο. DX10 vs DX9 είναι πολύ ελάχιστη, όπως είναι το χάσμα μεταξύ των υψηλά και πολύ υψηλά. Δεν αξίζει τον μειώθηκε FPS.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| lol εντάξει, αλλά αν κάποιος 8800 ultra επίκλισης χειρίζονται crysis σε dx10 σε πολύ υψηλό τότε φαίνεται ότι είχα καλύτερη χαστούκι στις 3! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |