![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kako dobro da li vi mislite da će se pokrenuti crysis na moj postaviti
| |||
| |||
| Jeste li samo ostaviti da da siromašni ljudi ljubomorni, a oči su water's a možda čak i nesvijest? Hvala: D Mislim. |
|
| |||
| |||
| da dobro će to? |
|
| |||
| |||
| Vjerovatno .. ali ne i glatko. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 40fps na High. Ne poku DX10 ili vrlo visoka.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| da shvati sada rekao da ću morati goos koliko je visoka? i što je differenece između dirct x 10 i 9 |
|
| |||
| |||
| Odgovor na oba pitanja je ima vrlo malo razlike između dva. DX10 vs DX9 je ljepušan minimalan, kao što je i jaz između visokog i vrlo visoka. Ne isplati se smanjila FPS.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| lol ok, ali ako se ne mogu nositi s 8800 ultra crysis na dx10 na vrlo visok pa izgleda da sam imala bolje ošamariti 3 dana! |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crysis: bojeva glava - sljedećoj igri Crysis! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 17 | 3. listopad 2008 11:47 |
| Crysis ... Je li to sve njegove puknut do biti? | Cew27 | PC & konzole Igre | 47 | 15. veljača 2008 18:02 |
| Pomoć s Crysis | banjo7 | PC & konzole Igre | 3 | 31. prosinac 2007 16:49 |
| Crysis zaslon metak u! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 6 | 1. studeni 2007 12:28 |
| Crysis Demo je ovdje. | Krlll | PC & konzole Igre | 8 | 28. listopad 2007 11:27 |
| Thread Tools | |
| |