![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen jól gondolom Crysis fog az én felállított
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te csak hagyjuk, hogy a szegény emberek féltékenyek, és a szemébe a víz, és talán még halvány?
| |||
| |||
| igen jó lesz!? |
|
| |||
| |||
| Talán .. de nem zökkenőmentes. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Magas, 40fps. Ne próbálja DX10 vagy nagyon magas.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ön tudatában most azt mondta, hogy én is Goos, hogy milyen magas? és mi az differenece között dirct x 10 és 9 |
|
| |||
| |||
| Válasz a két kérdésre van egy nagyon kicsi a különbség a kettő között. DX10 vs DX9 nagyon csekély, mivel az a különbség a nagy és nagyon magas. Nem érdemes az FPS csökkent.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| lol OK, jó, ha egy 8800 ultra vidám kezelni a Crysis dx10 nagyon magas, akkor ez úgy néz ki mint én jobb ütés 3 on! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Crysis: Warhead - A következő játék a Crysis! | cheesepuff | PC és konzol játékok | 17 | 3. október 2008 11:47 |
| Crysis ... ez minden repedt fel kell? | Cew27 | PC és konzol játékok | 47 | 15. február 2008 18:02 |
| Segítség a Crysis | banjo7 | PC és konzol játékok | 3 | 31. december 2007 16:49 |
| Crysis képernyő felvételek vannak! | cheesepuff | PC és konzol játékok | 6 | 1. november 2007 12:28 |
| Crysis Demó itt. | Krlll | PC és konzol játékok | 8 | 28. október 2007 11:27 |
| Téma eszközök | |
| |