![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איך אתה חושב crysis תופיע שלי הקים
| |||
| |||
| האם להשאיר את זה כדי להפוך אנשים עניים קנאי, ויש להם את העין של מים ואולי אפילו חלש? תודה,: D אני חושב. |
|
| |||
| |||
| כן האם זה טוב!? |
|
| |||
| |||
| בטח .. אבל לא בצורה חלקה. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גבוהה ב 40fps. אל תנסה DX10 או גבוה מאוד.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אתה עושה עכשיו realise אמרת שאני יצטרך goos רק איך הוא גבוה?? ומה הוא differenece בין dirct x 10 ו 9 |
|
| |||
| |||
| תשובה לשני השאלות היא האם יש הבדל קטן מאוד בין השניים. DX10 vs DX9 הוא די מינימלי, כמו הפער בין גבוהה מאוד גבוהה. לא שווה את דרי FPS.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| LOL זה בסדר, גם אם אחד Ultra 8800 להג לטפל crysis ב dx10 על מאוד גבוה אז זה נראה לי יותר כמו סטירה על 3! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Crysis: ראש חץ - את המשחק הבא של Crysis! | cheesepuff | PC & קונסולת משחקים | 17 | 3rd אוקטובר 2008 11:47 |
| Crysis ... הוא מפוצץ את כל זה עד להיות? | Cew27 | PC & קונסולת משחקים | 47 | ה -15 בחודש פברואר 2008 18:02 |
| עזרה עם Crysis | banjo7 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 31 דצמבר 2007 16:49 |
| Crysis תמונות מסך יש! | cheesepuff | PC & קונסולת משחקים | 6 | ב -1 בנובמבר 2007 12:28 |
| הדגמה של Crysis כבר כאן. | Krlll | PC & קונסולת משחקים | 8 | -28 אוקטובר 2007 11:27 |
| שרשרת כלים | |
| |