![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kaip gerai manote crysis bus rodomi mano sukurta
| |||
| |||
| Ar tiesiog palikti, kad norint padaryti vargšų pavydus, ir jiems akis vandeniu, o gal net nualpti? Ačiū,: D Manau. |
|
| |||
| |||
| Taip gerai bus jis!? |
|
| |||
| |||
| Tikriausiai .. bet ne sklandžiai. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aukštas 40fps. Nebandykite DX10 arba labai didelis.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jūs turite suprasti, dabar sako, kad turėsiu tik kaip GOOS yra didelis? ir kas yra tarp dirct x 10 ir 9 differenece |
|
| |||
| |||
| Atsakymas į abu klausimus yra labai mažai skirtumų tarp dviejų. DX10 prieš DX9 yra gana minimalus, kaip yra tarp aukštos ir labai didelė spraga. Neverta sumažėjo FPS.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Lol Gerai, gerai, jei vienas 8800 Ultra cant rankena Crysis ant DX10 labai didelis tada atrodo, aš jau geriau SLAP 3 d.! |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Crysis: Warhead - Kitas žaidimas Crysis! | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 17 | 3 spalis, 2008 11:47 |
| Crysis ... tai visas krekingo iki bus? | Cew27 | PC & konsolės Žaidimai | 47 | 15 vasaris 2008 18:02 |
| Pagalba Crysis | banjo7 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 31 gruodis 2007 16:49 |
| Crysis ekrano nuotraukų yra! | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 6 | 1 lapkritis 2007 12:28 |
| Crysis demo čia. | Krlll | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 28 spalis 2007 11:27 |
| Temos įrankiai | |
| |