![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cik labi jūs domājat Crysis darbosies uz manu izveidota
| |||
| |||
| Vai jūs vienkārši atstāt, ka, lai nabadzīgo cilvēku greizsirdīgs, un ka viņu acīs ir ūdens un varbūt pat noģībt? Thanks,: D Es domāju. |
|
| |||
| |||
| jā labi būs it!? |
|
| |||
| |||
| Varbūt .. bet ne vienmērīgi. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Augsts 40fps. Nemēģiniet DX10 or Very High.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jūs apzināties tagad jūs teicāt, ka man būs cik GOOS ir augsts? un kāda ir differenece starp x 10 un 9 dirct |
|
| |||
| |||
| Atbilde uz abiem jautājumiem ir tur ir ļoti maza atšķirība starp diviem. DX10 vs DX9 ir diezgan minimāls, jo ir plaisa starp augstas un High. Nav vērts samazinājās FPS.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| lol ok, labi ja viens 8.800 ultra cant rokturi Crysis uz DX10 par ļoti augstu, tad izskatās, ka man bija labākas iepļaukāt 3 on! |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |