![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jak myślisz Crysis będzie działać na moim skonfigurować
| |||
| |||
| Czy wystarczy, że aby zostawić ludzi biednych zazdrosny i mieć oko na ich wody i może nawet słaby? Dzięki: D Myślę. |
|
| |||
| |||
| tak będzie dobrze!? |
|
| |||
| |||
| Prawdopodobnie .. ale nie płynnie. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wysokim poziomie 40fps. Nie próbuj DX10 lub bardzo wysoki.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| zrobić sobie teraz, że będę musiał jak goos jest wysoki? i jaka jest differenece między dirct x 10 i 9 |
|
| |||
| |||
| Odpowiedź na oba pytania jest tam bardzo niewiele różnica między tymi dwoma. DX10 vs DX9 jest bardzo minimalny, jak jest różnica między osobami o wysokich i bardzo wysoki. Nie warto zmniejszył FPS.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| lol ok, dobrze jeśli jeden uchwyt 8800 Ultra cant Crysis na dx10 na bardzo wysokim poziomie, to wygląda jak miałem 3 na lepsze slap! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |