![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cât de bine crezi că Crysis va rula pe înfiinţat
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V-aţi lăsa doar că pentru a face oamenilor săraci gelos, şi au ochi de apă şi poate chiar să leşin?
| |||
| |||
| da va bine!? |
|
| |||
| |||
| Probabil .. dar nu fără probleme. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| High la 40fps. Nu încercaţi DX10 sau foarte mare.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| faci seama acum i-ai spus că va trebui să cât de mare este goos?? şi ceea ce este de differenece între dirct x 10 şi 9 |
|
| |||
| |||
| Răspuns la ambele întrebări este acolo, este foarte mică diferenţă între cele două. DX10 vs DX9 este destul de minim, după cum este decalajul dintre înalt şi foarte mari. Nu merita scăzut FPS.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| lol ok, ei bine, dacă un 8800 ultra cant manipula Crysis pe dx10 pe foarte mari, atunci se pare că am avut mai bine tac pe 3! |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |