![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako si myslíte, že Crysis pobeží na mojom zriadiť
| |||
| |||
| Mali ste práve na dovolenke, že chudobní ľudia závidia, a majú oči na vodu a možno aj slabý? Vďaka,: D I think. |
|
| |||
| |||
| áno rovnako to bude? |
|
| |||
| |||
| Asi .. ale nie plynulo. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vysoká na 40fps. Nesnažte DX10 alebo veľmi vysoké.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| si uvedomiť, teraz ste povedal, že budem musieť GOOS jednoducho ako je vysoký? a čo je differenece medzi dirct x 10 a 9 |
|
| |||
| |||
| Odpoveď na obe otázky je tam veľmi málo Rozdiel medzi týmito dvoma. DX10 vs DX9 je veľmi minimálna, čo je rozdiel medzi vysoké a veľmi vysoké. Nestojí za znížené FPS.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| lol ok, ale ak jeden ultra prevýšenia 8800 zvládnuť Crysis na dx10 na veľmi vysokej potom to vyzerá, že som mal lepšie pohlavkovat 3 on! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Crysis: Warhead - ďalšie hre Crysis! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 17 | 3. októbra 2008 11:47 |
| Crysis ... je to všetko jeho krakované až bude? | Cew27 | PC a herné konzoly | 47 | 15. február 2008 18:02 |
| Pomoc s Crysis | banjo7 | PC a herné konzoly | 3 | 31. decembra 2007 16:49 |
| Crysis snímky obrazoviek sú! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 6 | 1. novembra 2007 12:28 |
| Demo Crysis je tu. | Krlll | PC a herné konzoly | 8 | 28. októbra 2007 11:27 |
| Thread Tools | |
| |