![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| како добро да ли ви мислите да ће се покренути црысис на мој поставити
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли само оставити да да сиромашни људи љубоморни, а очи су уатер'с а можда чак и несвијест?
| |||
| |||
| да добро ће то? |
|
| |||
| |||
| Вероватно .. али не и глатко. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 40фпс на Хигх. Не поку ДКС10 или врло висока.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| да схвати сада рекао да ћу морати гоос колико је висока? и што је дифференеце између дирцт кс 10 и 9 |
|
| |||
| |||
| Одговор на оба питања је има врло мало разлике између два. ДКС10 вс ДКС9 је згодан минималан, као што је и јаз између високог и врло висока. Не исплати се смањила ФПС.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| лол ок, али ако се не могу носити са 8800 ултра црысис на дкс10 на врло висок па изгледа да сам имала боље ошамарити 3 дана! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Црысис: бојеве глава - следећој игри Црысис! | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 17 | 3 октобар 2008 11:47 |
| Црысис ... Да ли је то све његове лупити до бити? | Цеу27 | ПЦ & конзоле Игре | 47 | 15 фебруар 2008 18:02 |
| Помоћ са Црысис | бањо7 | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 31 децембар 2007 16:49 |
| Црысис заслон метак у! | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 1 новембар 2007 12:28 |
| Црысис Демо је овде. | Крллл | ПЦ & конзоле Игре | 8 | 28 октобар 2007 11:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |