![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки добре ви думаєте Crysis буде працювати на моєму створена
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти просто залишити що робити бідним людям ревнивий, і є вода, їхні очі і, можливо, навіть слабкий?
| |||
| |||
| Так це буде добре!? |
|
| |||
| |||
| Можливо .. але не гладко. |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 40кадр на високому рівні. Не намагайтеся DX10 або дуже високий.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ви розуміємо, що ви сказали, що мені доведеться ГСНО, наскільки високий? і яка differenece між dirct X 10 і 9 |
|
| |||
| |||
| Відповідь на обидва питання, існує дуже невелика різниця між ними. DX10 проти DX9 досить мінімальні, оскільки розрив між високим і дуже високим. Не варто знизилася FPS.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| LOL Добре, добре, якщо один 8800 Ultra нахиляє ручкою Crysis на dx10 на дуже високому то схоже, що мені краще на 3 ляпаса! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Crysis: Warhead - в наступній грі Crysis! | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 17 | 3 жовтня 2008 11:47 |
| Crysis ... це все його тріснула бути? | Cew27 | PC & консоль Gaming | 47 | 15 лютого 2008 18:02 |
| Допомога з Crysis | banjo7 | PC & консоль Gaming | 3 | 31 грудня 2007 16:49 |
| Постріли Crysis екрані в! | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 6 | 1 листопада 2007 12:28 |
| Crysis Demo тут. | Krlll | PC & консоль Gaming | 8 | 28 жовтня 2007 11:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |