![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem nevěděl, která na palubě post to tak jsem raději bych šel s hardwarovou palubě ... I shromáždili počítač minulý týden a běží krásně BioShock, Crysis, ale prostě není držení. Zde jsou mé specifikace: AMD Athlon X2 6400 + (3.2Ghz) 4 GBS 800 DDR2 Leadtek nVidia PX 8800GT MN2-SLI Delux Asus Motherboard Vista Home Premium (64 bit) Žalman 9700 Podle mých oken ovladače jsou aktuální a mé zkušenosti okna index 5,4, pevného disku, přičemž nejnižší (okna říká doporučené WEI pro Crysis je 5,0). Můj systém také splňovat parametry doporučené požadavky na Crysis box. I dont pochopit, proč se pak může běžet i na střední nastavení, a když jsem nad něčím bych velmi ocenil, kdyby někdo upozornil, že se na mě = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní mi to normální, Crysis je velmi náročná, mohu pouze spustit ji na nízké úrovni.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je jen velmi náročnou hru, vím, že lidí s Q6600 (Quad core), a to v 8800ultra SLI, které mají problémy se spuštěním této hry v celé své slávě
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| také spustit v DX9
| |||
| |||
| Crysis je jen prase, pokud jde o výkon. Takže když jste byli, stačí dát nastavení si trochu a bude běžet v pohodě. Mám 7600GT že běhám jej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můj systém je podobný Vy. jen já mám Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. a běží i na XP (Vista 64bit není nájem to funguje-_-), ale i všechny možné spustit i nastavení na 1680x1050 res na 2-4x AA. Jaké jsou vaše nastavení běží na?
| |||
| |||
| Běžím ji na 1280X1024, s vysokým nastavením na kvalitu textur, kvalita vody a osvětlení, ... vše na střední. Jen jsem znepokojen, protože jsem lepší než doporučené požadavky na Crysis krabice naznačuje. By quadcore procesorem AMD podpořit moje rychlost pak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis lze využít pro čtyřkolky, lehce. Nebudete viz dost výhodu při uzavřeno proti cenu zcela nový procesor. Já bych doporučit proti němu. Bude dlouho před hry jsou psány v multi-závitové formátu. Už jste si stáhli nejnovější patch pro hru? Je to prý pro optimalizaci výkonu z GPU / CPU. Jsem překvapen, že se staví (a rozlišení monitoru), které jste citován, že jste utrpení na fps, ale jste měří minimální? Pokud je to 25fps nebo po té, kterou jste v pohodě. Maximální nevadí fakt, její minimální musíte obávat. Vyzkoušejte stahování Fraps a spustit jej ve hře vidět, co jste obdrželi fps.
|
| |||
| |||
| pravidlo číslo 1 při hraní PC her, max. doporučené nastavení je vždy nestačí hrát na max. Obvykle je potřeba mnohem více. |