![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Δεν ήξερα που του σκάφους για να δημοσιεύσετε αυτό το σκέφτηκα έτσι Είχα πάει με το υλικό του σκάφους ... I συναρμολογημένου υπολογιστή μου την περασμένη εβδομάδα και θα διαρκέσει Bioshock όμορφα, αλλά δεν είναι μόνο Crysis εκμετάλλευση πάνω. Εδώ specs μου είναι: AMD Athlon X2 6400 + (3.2Ghz) 4 Gbs 800 DDR2 Leadtek PX nVidia 8800GT MN2-SLI Delux Asus Motherboard Vista Home Premium (64 bit) Zalman 9700 Σύμφωνα με τους οδηγούς μου παράθυρα είναι ενημερωμένα και τα παράθυρα μου εμπειρία δείκτη είναι 5,4, το σκληρό δίσκο είναι το χαμηλότερο (παράθυρα λέει για τη συνιστώμενη WEI για crysis είναι 5,0). Το σύστημα πληροί τις προδιαγραφές και απαιτήσεις σχετικά με τη συνιστώμενη Crysis κουτί. I dont καταλαβαίνω γιατί τότε μόνο μπορεί να τρέχει και σε μεσαίες ρυθμίσεις, αν και είμαι πάνω από κάτι θα ήθελα πολύ το εκτιμούσα αν κάποιος σημειωθεί ότι αναφέρονται σε μένα = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήχοι κανονική μου, Crysis είναι πολύ απαιτητική, μπορώ μόνο να το εκτελέσετε σε χαμηλά επίπεδα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, απλώς και μόνο ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, το ξέρω από άτομα με Q6600 (quad πυρήνα) και της 8800ultra σε SLI προβλήματα λειτουργίας που έχουν αυτό το παιχνίδι σε όλη της την δόξα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης τρέχει σε dx9
| |||
| |||
| Crysis είναι απλά ένα γουρούνι όταν πρόκειται για την απόδοση. Επομένως, αν ήμουν στη θέση σου, μόνο να σας ρυθμίσεις προβλέπονται λίγο και θα τρέχει μια χαρά. Έχω μια 7600GT που θα τρέξετε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| το σύστημά μου είναι παρόμοια με τα δικά σας. Έχω ένα μόνο Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. i και εκτέλεσης του σε XP (Vista 64bit δεν αφήνουμε να λειτουργήσει-_-) αλλά μπορεί να λειτουργεί όλες τις ρυθμίσεις στο i 1680x1050 res σε 2-4x AA. τι ρυθμίσεις σας σε λειτουργία;
| |||
| |||
| Μου τελειώνει σε 1280X1024, με υψηλές ρυθμίσεις σχετικά με την υφή της ποιότητας, την ποιότητα των υδάτων, και ο φωτισμός ... σε ό, τι άλλο μέσο. Απλώς εξέταση επειδή έχω καλύτερη από τις συνιστώμενες απαιτήσεις της Crysis κουτί προτείνει. Ένα quadcore επεξεργαστής AMD ώθηση ταχύτητα μου τότε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis μπορεί να κάνει χρήση μιας τετράκλινα, ελαφρά. Δεν θα δείτε αρκετά από ένα όφελος όταν συνοδεύονται από την τιμή του ένα ολόκληρο νέο cpu. Είχα συστήσει κατά. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από τα παιχνίδια είναι γραμμένα σε ένα πολυεθνικό κοχλιωτές μορφή. Έχετε κατεβάσει την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση κώδικα για το παιχνίδι; Είναι υποτίθεται για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης από την gpu / cpu. Είμαι έκπληκτος με την κατασκευή (και παρακολουθεί ψήφισμα) που έχετε εισηγμένες ότι είστε ταλαιπωρία για fps αλλά έχει μετρήσει το ελάχιστο; Εάν είναι 25fps και άνω τότε είστε μια χαρά. Η μέγιστη πραγματικά δεν έχει σημασία, το ελάχιστο που της χρειάζεται να ανησυχούν για. Δοκιμάστε το κατέβασμα Fraps και τρέχει στο παιχνίδι για να δείτε τι έχετε να fps.
|
| |||
| |||
| αριθμό 1 κανόνα όταν παίζετε PC παιχνίδι, η μέγιστη συνιστώμενη ρυθμίσεις δεν είναι πάντα αρκετή για να παίξει για max. συνήθως χρειάζεται πολύ περισσότερα. |