![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nisam znala što odbor za ovaj post pa sam ja na shvatio bih otići s hardverom brodu ... I skupi računala prošli tjedan i ona traje Bioshock lijepo, ali nije baš Crysis holding up. Ovdje su moje naočale: AMD Athlon X2 6400 + (3.2Ghz) 4 GBS 800 DDR2 Leadtek nVidia PX 8800GT MN2-SLI Delux Asus matična ploča Vista Home Premium (64 bit) Zalman 9700 Prema prozora moj driveri su do datuma i prozora moj iskustvo indeks 5.4, hard disk je najniža (Windows kaže na preporučenu Wei za crysis je 5,0). Moj sustav naočale također zadovoljavaju preporučene zahtjeve za Crysis kutija. Ja dont shvatiti zašto onda to i može se izvoditi samo na medium postavkama, a ako sam nešto iznad bih jako zahvalni ako netko ukazao je na mene = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči mi normalni, Crysis je vrlo zahtjevna, ne mogu se izvoditi samo na niskoj razini.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da ga samo vrlo zahtjevna igra, znam ljudi sa Q6600 (quad core) i 8800ultra u sli da imate problema s prikazivanjem ove igre u svim svojim slava
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i pokrenite ga u dx9
| |||
| |||
| Crysis je samo svinja kad su u pitanju performanse. Dakle, ako ja tebe, samo stavi svoje postavke malo dolje i ona će se izvoditi u redu. Imam 7600GT da sam ga na. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moj sistem je sličan tvoj. Samo imam Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. a ja ga na XP (Vista 64bit nije samo to work-_-), ali ja mogu izvoditi i sve postavke na 1680x1050 na res 2-4x AA. Što su postavke Vašeg prikazivati na?
| |||
| |||
| Im 'trčanje na 1280X1024, uz visoke postavke na tekstura kvalitetu, kvalitetu vode, osvjetljenje ... i sve ostalo na medium. Bio sam samo zabrinuta jer sam bolji od preporučeni zahtjevi za Crysis okvir sugerira. Biste quadcore jedan AMD procesor pojačati moju brzinu onda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis mogu koristiti jedan quad, neznatno. Nećete vidjeti dovoljno je korist kad podudaranjem protiv cijenu cijeli novi CPU. Preporučio bih protiv toga. To će biti dugo vremena prije nego što je zapisano u igrama multi-navojem formatu. Jeste li skinuti najnoviji patch za igru? To je trebalo da optimiziraju performanse od GPU / CPU. Ja sam iznenađen sa izgraditi (i rezoluciju monitora) kotiranim ste da ste patnji fps ali si izmjeri minimalnu? Ako je 25fps ili preko onda ste u redu. Maksimalna zaista ne smeta, njegove minimalne morate biti zabrinuti o tome. Pokušaj preuzimanja Fraps i pokrenite ga u igri, da vidim koliko fps ste uzimajući.
|
| |||
| |||
| broj 1 pravilo kada igrate igre PC, preporučeno na max postavkama uvijek nije dovoljno da se igra na max. obično vam treba puno više. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li moj računalo trčanje polako zbog softvera ili hardvera? | beerboy | General Hardware Chat | 14 | 8. studeni 2009 11:54 |
| Running ATI Radeon HD 4850 at Max rezolucija 1920X1080 i Crysis | blckrob042000 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 10. veljača 2009 17:40 |
| Crysis: bojeva glava - sljedećoj igri Crysis! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 17 | 3. listopad 2008 11:47 |
| Hardver ili softver problem? | Airescape | Općenito Software Chat | 8 | 15. veljača 2008 07:13 |
| Možda hardverski problem? | steveoizzle | General Hardware Chat | 24 | 6. srpnja 2007 14:48 |
| Thread Tools | |
| |