![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem tudtam melyik fórumon után ezt így gondoltam én megyek a hardver fórumon ... Én összeállítva a számítógépet a múlt héten, és BioShock szépen fut, de csak a Crysis nem tartotta. Itt vannak a specifikációk: AMD Athlon X2 6400 + (3,2 GHz) 4 GBS 800 DDR2 LEADTEK PX 8800GT nVidia MN2-SLI Delux Asus Alaplap Vista Home Premium (64 bit) Zalman 9700 A Windows-én a mozdonyvezetők naprakész, és a tapasztalatok ablakok index 5,4, a merevlemez a legalacsonyabb (windows azt mondja, hogy az ajánlott WEI a Crysis a 5,0). My specs rendszer is megfelel az ajánlott követelményeket a Crysis mezőbe. I dont érti, hogy miért, akkor csak futni és közepes beállításokat, és ha én nyílik valami, amiben nagyon megköszönném, ha valaki azt jelzi, hogy nekem = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangok rendes velem, Crysis nagyon igényes, én csak akkor fut, akkor az alacsony.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze ez csak egy nagyon igényes játék, tudom, hogy az emberek Q6600 (quad core) és 8800ultra SLI van, hogy baj fut ez a játék minden dicsőség
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| távon is, hogy dx9
| |||
| |||
| Crysis csak egy disznó, amikor a teljesítmény. Tehát ha én téged, csak hogy a beállításokat egy kicsit, és majd jól. Van egy 7600GT, hogy fut be. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Saját rendszer hasonló a tiéd. csak nekem van egy Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. és én azt futtatni XP (Vista 64bit nem hagyja, hogy munka-_-), de tudok futni minden i beállítások az 1680x1050 felbontás a 2-4x AA. milyen beállítások vannak a futó?
| |||
| |||
| Én azt futtató 1280X1024, magas minőségi beállítások textúra, a víz minősége, és a világítás ... minden mást is közepes. Én csak az érintett, mert jobb, mint az ajánlott követelményeket a Crysis doboz sugallja. Egy quadcore AMD processzor sebessége lendületet én akkor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis tudja kihasználni a quad, kissé. Nem fogja látni elég kiegyenlített a haszon, ha az árat teljesen új CPU. Szeretnék ajánlani ellene. Ez lesz hosszú idő előtti játékok vannak írva a több szálon formátumban. Már letölthető a legújabb javítás a játékhoz? Ez feltételezi, hogy optimalizálják a teljesítmény GPU / CPU. Én meglepett a build (és monitor felbontás), amit idézett, hogy te vagy szenvedést fps, de ha a legkisebb mért? Ha 25fps vagy akkor jó. A legnagyobb nem számít igazán, hogy a minimum, akkor is aggaszt. Próbálja letöltése Fraps és futtassa azt a játékot, hogy milyen fps you're getting.
|
| |||
| |||
| 1. számú szabály lejátszásakor PC játék, a max ajánlott beállításokat mindig nem elég ahhoz, hogy játszani max. Általában szükség van még sok más. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ott van a számítógépen futó lassan miatt szoftver vagy hardver? | beerboy | Általános fémáru Chat | 14 | November 8, 2009 11:54 |
| Futás ATi Radeon HD 4850 a max felbontás 1920X1080 és Crysis | blckrob042000 | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 10. február 2009 17:40 |
| Crysis: Warhead - A következő játék a Crysis! | cheesepuff | PC és konzol játékok | 17 | 3. október 2008 11:47 |
| Hardver vagy szoftver probléma? | Airescape | General Chat szoftver | 8 | 15. február 2008 07:13 |
| Lehet, hogy a hardver probléma? | steveoizzle | Általános fémáru Chat | 24 | 6. július 2007 14:48 |
| Téma eszközök | |
| |