![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš nežinojau, kurios taryba rašyti šiame SO I figured I'd go su aparatūros lenta ... Aš surinko Mano kompiuteris praeitą savaitę, ir ji veikia BioShock gražiai, bet Crysis tik ne iki valdos. Čia yra mano Specifikacijos: AMD Athlon X2 6400 + (3.2GHz) 800 GBS 4 DDR2 Leadtek nVidia PX 8800GT MN2-SLI Liuksas Asus Motherboard Vista Home Premium (64 bitų) ZALMAN 9.700 Pagal mano Windows tvarkykles atnaujina ir savo "Windows patirtis indeksas yra 5,4, kietasis diskas yra mažiausias (langų sako rekomenduojama WEI už Crysis yra 5.0). Mano sistema specifikacija taip pat turi atitikti rekomenduojamą reikalavimus Crysis laukelyje. I dont suprasti, kodėl tuomet ji gali dirbti tik gerai vidutinio parametrus, ir jei aš su vaizdu kažkas būčiau labai dėkingas, jei kas nors atkreipė dėmesį į tai, kad man = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai normalus man Crysis yra labai reikalauja, galiu tik paleisti jį mažas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip ji tiesiog labai reikliai žaidimą, aš žinau žmonių, su Q6600 (Quad Core) ir 8800ultra's SLI, kad iškilo problemų rodyti šį žaidimą visose jos šlovės
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pat paleisti į DX9
| |||
| |||
| Crysis yra tiesiog kiaulės, kai kalbama apie rezultatus. Taigi, jei aš jums, tiesiog jūsų nustatymai nustatytos šiek tiek ir jis veiks gerai. Aš 7600GT, kad galiu paleisti jį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano sistema yra panaši į Jūsų. tik turiu Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. ir aš jį ant XP (Vista 64bit negali leisti, kad jis darbo-_-), bet galiu paleisti visus i nustatymus 1680x1050 res bent 2-4x AA. Kokia jūsų nustatymai važiuojant?
| |||
| |||
| Bėgu jį 1280X1024, su aukštos parametrai tekstūra, vandens kokybės, apšvietimo ... visa kita vidutine. Aš tik atitinkamo nes aš geriau nei rekomenduojama reikalavimus Crysis dėžutė pasiūlymai. Ar quadcore AMD procesorius padidinti savo greičio tada? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis gali naudotis Quad, šiek tiek. Jūs nematysite pakankamai naudos, kai suderintų prieš visiškai naują CPU kainos. I'd recommend prieš jį. Tai bus daug laiko, kol žaidimai yra parašyta multi-threaded formatas. Ar turite atsisiųsti naujausią patch žaidimas? Tikimasi, optimizuoti veiklą nuo GPU / CPU. Esu nustebinti statyti (ir monitoriaus raiška) Jūs cituojamą kad jūs kančių fps, bet jūs išmatuotas minimalus? Jei tai 25fps ir daugiau tada jums gerai. Didžiausias nesvarbu iš tikrųjų, jo minimalus jums reikia nerimauti. Pabandykite atsisiųsti Fraps ir paleisti jį į žaidimą, kad pamatytumėte, ką fps gaunate.
|
| |||
| |||
| numeris 1 taisyklė žaisdami PC žaidimas, Max rekomenduojama parametrai visada neužtenka žaisti ant max. Paprastai jums reikės daug daugiau. |