![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es nezināju, kas klāja, lai ievietotu šo tik es sapratu I'd go with hardware kuģa ...
Es montē mana datora pagājušajā nedēļā un tā ilgst Bioshock skaisti, bet Crysis vienkārši nav saimniecībā līdz. Šeit ir manas specs: AMD Athlon X2 6.400 + (3.2GHz) 4 GBS 800 DDR2 LEADTEK nVidia PX 8800GT MN2-SLI Delux Asus Motherboard Vista Home Premium (64 bitu) ZALMAN 9.700 Saskaņā ar logu manu draiveri ir aktuāli un sava Windows pieredzes indekss ir 5,4, cietais disks ir viszemākā (logi saka ieteicams WEI par Crysis ir 5.0). Manas sistēmas specs arī atbilst ieteica prasībām Crysis lodziņā. I dont saprast, kāpēc tad tas darbojas tikai labi vidēji iestatījumus, un ja es esmu ar skatu kaut ko man ļoti pateicīgs, ja kāds norādīts tā, lai man = D |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Izklausās normāli, man Crysis ir ļoti prasīga, es varu tikai palaist to zems.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yeah tas vienkārši ļoti prasīga spēle, es zinu cilvēkus ar Q6600 (Quad Core) un 8800ultra's in sli, ka ir grūtības darboties šo spēli visā tās krāšņumā
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
palaist arī to dx9
|
|||
|
|||
|
Crysis ir tikai vepris, kad runa iet par sniegumu. Tātad, ja es būtu tu, tikai lai jūsu iestatījumi nosaka bitu un tas darbosies labi. Man 7600GT ka man palaist to.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
mana sistēma ir līdzīga jūsu. tikai i ir Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. un i palaist to XP (Vista 64bit nav izīrēšanas it work-_-) bet es nevaru palaist all i uzstādījumus 1680x1050 res ir 2-4x AA. Kādus iestatījumus Vai Jūsu braukšanas laikā?
|
|||
|
|||
|
Es skrienu tas ir 1280X1024, ar augstu iestatījumus tekstūras kvalitātes, ūdens kvalitātes un apgaismojuma ... viss pārējais vidēji. Es tikai par, jo man ir labāki nekā ieteikts prasībām Crysis lodziņā ieteikuma. Vai quadcore AMD procesors atbalstīt manu ātrumu tad?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Crysis var izmantot quad, nedaudz. Jūs nevarēsiet redzēt pietiekami daudz priekšrocību, salīdzināt cenas pilnīgi jaunu CPU. Es ieteiktu pret to. Tas būs ilgi pirms spēles tiek rakstītas multi-threaded formātā.
Vai jums lejupielādēt jaunāko plāksteris par spēli? Tas ir paredzēts, lai uzlabotu sniegumu no GPU / CPU. Es esmu pārsteigts ar celt (un uzraudzīt izšķirtspēja) esat citēto ka jūs esat ciešanas fps bet esat mērīts minimālais? Ja tas ir 25fps vai vairāk, tad jūs labi. Maksimālais nav nozīmes tiešām, tā minimālo nepieciešamo, lai jūs uztrauc. Mēģināt lejupielādēt Fraps un palaist to spēli, lai redzētu fps saņemat.
|
|
|
|||
|
|||
|
numuru 1 noteikums, kad spēlējot PC spēles, max ieteicamos iestatījumus vienmēr nepietiek, lai spēlēt uz max. Parasti jums ir nepieciešams daudz vairāk.
|