![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie wiedziałem, do którego pokładzie po tej sprawie, tak i figured I'd go ze sprzętem pokładzie ... I zgromadził w zeszłym tygodniu mój komputer i działa pięknie Bioshock, Crysis, ale po prostu nie jest na gospodarstwo. Oto moje SPECS: AMD Athlon X2 6400 + (3.2Ghz) 4 Gbs 800 DDR2 Leadtek PX nVidia 8800GT MN2-SLI Delux Asus Motherboard Vista Home Premium (64 bit) Zalman 9700 Zgodnie z okna mojej sterowniki są aktualne i mój Windows Experience Index jest 5.4, dysk twardy jest najniższa (Windows mówi do zalecanej WEI dla Crysis jest 5,0). Mój system specs również spełniać zalecane wymagania Crysis na polu. Nie mogę zrozumieć, dlaczego to tylko działa dobrze na średnich ustawieniach, a gdy nie mam nad czymś I'd wdzięczni, jeśli ktoś wskazał go do mnie = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dźwięki normalne dla mnie, Crysis jest bardzo wymagający, mogę tylko uruchomić go na niskim poziomie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak to tylko w bardzo wymagających gier, znam ludzi z Q6600 (quad core) i 8800ultra's SLI, które mają problemy z ta gra działa we wszystkich chwały
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| także uruchomić go w dx9
| |||
| |||
| Crysis jest tylko wieprz, jeśli chodzi o wydajność. Więc jeśli byłeś, wystarczy umieścić swoje ustawienia w dół i trochę to będzie działać poprawnie. Mam 7600GT, że mogę uruchomić go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mój system jest podobny do Ciebie. tylko mam Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. i uruchomić go na XP (Vista 64bit najmu nie jest on-_-), ale mogę uruchomić wszystkie ustawienia i na 1680x1050 res na 2-4x AA. jakie ustawienia są wyświetlane na swoim?
| |||
| |||
| mi go w 1280X1024, z wysokim ustawienia jakości tekstur, jakości wody i oświetlenia ... wszystko inne na nośniku. Byłem zaniepokojony, ponieważ i tak lepszy niż zalecane wymagania Crysis w polu sugeruje. Czy procesor AMD quadcore zwiększenia prędkości następnie mój? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis może skorzystać z quad, lekko. Nie będzie widać dość korzyść, gdy porównywane cena całości nowego procesora. I'd zaleca przeciw. To będzie długi czas przed gry są zapisywane w formacie wiele wątków. Czy pobrać najnowszą łatkę do gry? Jest to na celu optymalizację wydajności z GPU / cpu. Jestem zaskoczony, ze zbudować (i rozdzielczości monitora) you've cytowany że jesteś cierpiących na fps ale czy mierzony minimum? Jeśli to 25fps lub ponad następnie you're grzywny. Maksymalna naprawdę nie ma znaczenia, jego minimalna musisz być zaniepokojeni. Spróbuj pobrać Fraps i uruchomić go w grze, aby zobaczyć co fps you're getting.
|
| |||
| |||
| zasada nr 1 przy odtwarzaniu PC grę, max ustawień zalecanych jest zawsze za mało, aby grać na max. Zwykle trzeba dużo więcej. |