![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nu ştiam ce să bord pe acest post, aşa că am dat seama Aş merge cu hardware-ul de bord ... Am asamblat computerul meu săptămâna trecută şi nu mai rămâne BioShock frumos, dar doar Crysis nu este ridicat. Iată-mi specs: AMD Athlon X2 6400 + (3.2Ghz) 4 Gbs 800 DDR2 Leadtek PX nVidia 8800GT MN2-SLI Delux Plăci de bază Asus Vista Home Premium (64 bit) Zalman 9700 În conformitate cu ferestre meu drivere sunt de până la data şi experienţa mea Windows index este 5.4, hard-disk fiind cea mai mică (Windows spune la recomandat Wei pentru Crysis este 5,0). Meu sistem specs recomandat de asemenea să îndeplinească cerinţele de pe caseta de Crysis. Nu am înţeles de ce atunci se poate executa numai de bine la setările de mediu şi, dacă am trece ceva foarte mult Aş aprecia dacă cineva a atras-o la mine = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunete normal pentru mine, Crysis este foarte exigent, nu se poate executa numai pe scăzută.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, este doar un joc foarte dificile, ştiu de oameni cu Q6600 (quad core) şi 8800ultra scris în SLI care au probleme la acest joc să fie difuzate în toate glorie
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, rulaţi-l în dx9
| |||
| |||
| Crysis este doar un porc atunci când este vorba de performanta. Deci, dacă aş fi în locul tău, pune-ţi doar setările jos un pic şi se va desfăşura bine. Am un 7600GT pe care am rulat-o pe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sistemul meu este similar cu al tau. numai Eu am un Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. şi i rula pe XP (Vista 64bit nu este lăsat să funcţioneze-_-), dar i se poate executa toate setările i la 1680x1050 res la 2-4x AA. Ce setări sunt difuzate la dvs.?
| |||
| |||
| Mi-l la 1280X1024, cu un grad ridicat de setările pe textura de calitate, calitatea apei, precum şi de iluminat ... totul altceva la mediu. Am fost doar în cauză, pentru că i-au recomandat mai bine decât cerinţele de Crysis caseta sugerează. Vrei un procesor AMD quadcore stimuleze viteza mea atunci? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis poate face uz de un quad, uşor. Nu veţi vedea nici un avantaj destul de potrivit, atunci când faţă de preţul de un nou procesor. Aş recomanda împotriva sa. Aceasta va fi o lungă perioadă de timp înainte de jocuri sunt scrise într-un multi-format filetate. Te-ai descarcat de cele mai recente patch-uri pentru joc? Este de presupus, pentru a optimiza performanta de la GPU / CPU. Sunt surprins cu construi (şi să monitorizeze rezolutie) pe care le-aţi citat pe care îl suferă de pe fps, dar te-ai măsurat minim? Daca este 25fps sau peste, atunci esti bine. Maximă nu conteaza cu adevarat, sa minime de care aveţi nevoie pentru a fi îngrijorat. Încercaţi să descărcaţi Fraps şi rulaţi-l în joc pentru a vedea ce fps esti achiziţie.
|
| |||
| |||
| Regula numărul 1 la redarea PC joc, max recomandat setările nu este întotdeauna suficient pentru a juca la max. de obicei, ai nevoie de mult mai mult. |
![]() |
|
| Marcaje |