![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jsem nevěděl, ktorá na palube post to tak som radšej by som išiel s hardwarovou palube ... I zhromaždili počítač minulý týždeň a beží krásně BioShock, Crysis, ale jednoducho nie je držanie. Tu sú moje špecifikácie: AMD Athlon X2 6400 + (3.2Ghz) 4 GBS 800 DDR2 Leadtek nVidia PX 8800GT MN2-SLI Deluxe Asus Motherboard Vista Home Premium (64 bit) Žalman 9700 Podľa mojich okien ovládače sú aktuálne a mojej skúsenosti okná index 5,4, pevného disku, pričom najnižšia (okna hovorí doporučené WEI pre Crysis je 5,0). Môj systém tiež spĺňať parametre odporúčané požiadavky na Crysis box. I dont pochopiť, prečo sa potom môže bežať aj na stredné nastavenie, a keď som nad niečím by som veľmi ocenil, keby niekto upozornil, že sa na mňa = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie mi to normálne, Crysis je veľmi náročná, môžem len spustiť ju na nízkej úrovni.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je len veľmi náročnú hru, viem, že ľudí s Q6600 (Quad core), a to v 8800Ultra SLI, ktoré majú problémy so spustením tejto hry v celej svojej sláve
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tiež spustiť v DX9
| |||
| |||
| Crysis je len ošípanú, pokiaľ ide o výkon. Takže keď ste boli, stačí dát nastavenie si trochu a bude plynúť v pohodě. Mám 7600GT že běhám ho. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môj systém je podobný Vy. jen já mám Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. a beží aj na XP (Vista 64bit nie je nájom to funguje-_-), ale aj všetky možné spustiť aj nastavenie na 1680x1050 res na 2-4x AA. Aké sú vaše nastavení beží na?
| |||
| |||
| Bežím ju na 1280X1024, s vysokým nastavením na kvalitu textúr, kvalita vody a osvetlenie, ... všetko na strednej. Len som znepokojený, pretože som lepší ako odporúčané požiadavky na Crysis krabice naznačuje. By quadcore procesorom AMD podporiť moje rýchlosť potom? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis možno využiť pre štvorkolky, ľahko. Nebudete pozri dost výhodu pri uzavreté proti cenu úplne nový procesor. Já bych odporučiť proti nemu. Bude dlho pred hry sú napísané v multi-závitové formáte. Už ste si stiahli najnovšiu patch pre hru? Je to vraj pre optimalizáciu výkonu z GPU / CPU. Som prekvapený, že sa stavia (a rozlíšenie monitora), ktoré ste spomenie, že ste utrpenie na fps, ale ste meria minimálne? Ak je to 25fps alebo po tej, ktorú ste v pohode. Maximálna nevadí fakt, jej minimálne musíte obávať. Vyskúšajte sťahovanie Fraps a spustiť ho v hre vidieť, čo ste dostali fps.
|
| |||
| |||
| pravidlo číslo 1 pri hraní PC hier, max doporučené nastavenie je vždy nestačí hrať na max Obvykle je potreba oveľa viac. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Je môj počítač beží pomaly kvôli softvér alebo hardvér? | beerboy | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 8.listopadu 2009 11:54 |
| Spustenie ATi Radeon HD 4850 na Max Rozlíšenie 1920X1080 a Crysis | blckrob042000 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 10. február 2009 17:40 |
| Crysis: Warhead - ďalšie hre Crysis! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 17 | 3. októbra 2008 11:47 |
| Hardware či software Problém? | Airescape | Všeobecné Software Chat | 8 | 15. február 2008 07:13 |
| Možná hardvérový problém? | steveoizzle | Všeobecné Hardware Chat | 24 | 6. júla 2007 14:48 |
| Thread Tools | |
| |