![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Нисам знала шта одбор за овај пост па сам ја на схватио бих отићи са хардвером броду ...
И скупи рачунара прошли викенд и она траје Биосхоцк лепо, али није баш Црысис холдинг уп. Овде су моје наочаре: АМД Атхлон Кс2 6400 + (3.2Гхз) 4 ГБС 800 ДДР2 Леадтек НВИДИА пкс 8800ГТ МН2-сли Делуксе Асус матична плоча Виста Хоме Премиум (64 бит) Залман 9700 Према прозора мој дривер су до датума и прозора мој искуство индекс 5/4, хард диск је најнижа (Уиндоус каже на препоручену Уеи за црысис је 5,0). Мој систем наочаре такође задовољавају препоручене захтеве за Црысис кутија. Ја донт схватити зашто онда то и може се изводити само на медиум подешавањима, а ако сам нешто изнад бих јако захвални ако неко указао је на мене = Д |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Звучи ми нормални, Црысис је врло захтјевна, не могу се изводити само на ниском нивоу.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да га само врло захтјевна игра, знам људи са К6600 (Куад цоре) и 8800ултра у сли да имате проблема са приказивањем ове игре у свим својим слава
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
и покрените га у дкс9
|
|||
|
|||
|
Црысис је само свиња кад су у питању перформансе. Дакле, ако ја тебе, само стави своје поставке мало доле и она ће се изводити у реду. Имам 7600ГТ да сам га на.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
мој систем је сличан твој. Само имам Цоре 2 Дуо Е6300 ОЦ 3ГХз. а ја га на КСП (Виста 64бит није само то уорк-_-), али ја могу изводити и све поставке на 1680кс1050 на рес 2-4кс АА. Што су подешавања Вашег приказују на?
|
|||
|
|||
|
Им 'трчање на 1280Кс1024, уз високе поставке на текстура квалитет, квалитет воде, осветљење ... и све остало на медиум. Био сам само забринута јер сам бољи од препоручени захтеви за Црысис оквир сугерише. Бисте куадцоре један АМД процесор појачати моју брзину онда?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Црысис могу да користе један Куад, незнатно. Нећете видети довољно је корист кад погађањем против цену цео нови ЦПУ. Препоручио бих против тога. То ће бити дуго времена пре него што је записано у играма мулти-навојем формату.
Јесте ли скинути најновији патцх за игру? То је требало да оптимизују перформансе од ГПУ / ЦПУ. Ја сам изненађен са изградити (и резолуцију монитора) котираним сте да сте патњи фпс али си измјери минималну? Ако је 25фпс или преко онда сте у реду. Максимална заиста не смета, његове минималне морате бити забринути о томе. Покушај преузимања Фрапс и покрените га у игри, да видим колико фпс сте узимајући.
|
|
|
|||
|
|||
|
број 1 правило када играте игре ПЦ, препоручено на макс подешавањима увек није довољно да се игра на макс. обично вам треба пуно више.
|