![]() |
|
| |||
| |||
| Ben gemide ben donanım kurulu devam ediyorum dedim ya, sonrası için bilmiyordum ... Geçen hafta benim bilgisayar montajı ve güzel Bioshock çalışır, ama Crysis sadece sahip değildir. İşte özellikleri şunlardır: AMD Athlon X2 6400 + (3.2GHz) 4 GBS 800 DDR2 Leadtek PX nVidia 8800GT MN2-SLI Delux Asus Anakart Vista Home Premium (64 bit) Zalman 9700 Benim sürücüleri ve güncel bana pencereler deneyimi endeksi 5,4 Windows göre, sabit disk (windows en düşük olarak önerilen WEI için Crysis için söylüyor 5.0) ise. Benim sistem özellikleri de Crysis kutusunu önerilen gereksinimleri karşılar. Neden o zaman sadece iyi orta ayarları çalıştırılacak anlamanıza ve dont birisi bana = D bu işaret ben çok takdir ediyorum şey overlooking olayım |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Normal bana Sesler, Crysis çok talep ediyor, ben sadece düşük olarak çalıştırabilirsiniz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet sadece çok zor oyun ben Q6600 insanlar (dört çekirdekli) ve 8800ultra bu sorun tüm zafer bu oyun çalıştırıyorum SLI's in bildiğimiz
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca DX9 olarak çalıştırın
| |||
| |||
| Crysis zaman performans, yalnızca bir domuz olduğunu. Eğer, biraz aşağı Ayarlarınızı koymak ve iyi çalışır sen. Bir 7600GT ben üzerinde çalıştırmak var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| benim sistem size benzer. Ben sadece bir Core 2 Duo E6300 OC 3GHz. ve i XP (Vista 64bit çalışır izin değildir çalıştırın-_-) ama 1680x1050 RES 2-4x at AA tüm ayarları çalıştırabilirsiniz. ayarlar çalışan nedir?
| |||
| |||
| Ben 1280X1024 at doku kalitesi, su kalitesi yüksek ayarlarla ve ışık onu kullanıyorum ... orta at başka. Çünkü Crysis kutusunu göstermektedir önerilen şartları daha iyi olursa, sadece söz konusu oldu. Quadcore bir işlemci sonra benim hızını artırmak AMD misiniz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis, biraz daha bir dört kullanımı yapabilirsiniz. Yeterli bir yarar zaman yepyeni bir işlemci ve fiyat karşı görmek değildir. Ben buna karşı tavsiye ediyorum. Çok uzun zaman önce oyunlar çok dişli biçiminde yazılır duyarız. Bu oyun için en son yama indirilen mı? Bu GPU performans optimize / CPU's supposed. Ben (inşa ve çözünürlük monitör ile) size kare / sn üzerinde acı duyuyoruz ama minimum ölçülen var iktibas ettik şaşırttı mı? Eğer 25fps veya daha sonra üzerine ince ettiğiniz's. Maksimum gerçekten önemli değil, onun minimum merak edilebilir. Indirmeyi deneyin Fraps ve oyun ne alıyoruz kare / sn görmek için çalıştırın.
|
| |||
| |||
| 1 numaralı kural ne zaman bilgisayar oyunu oynarken, maksimum tavsiye edilen ayarlar her zaman en fazla oynamak için yeterli değildir. genellikle daha çok ihtiyacımız var. |