![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не знаю, правління якого до цього на пост тому я вирішив я піти з апаратної борту ... Я зібрав мій комп'ютер минулого тижня, і він працює чудово Bioshock, Crysis, але просто не тримаються. Ось мої специфікації: AMD Athlon X2 6400 + (3,2 ГГц) 4 GBS 800 DDR2 NVidia Leadtek PX 8800GT MN2-SLI Delux Материнські плати ASUS Vista Home Premium (64 біт) Zalman 9700 За словами мого вікна драйвера ногу з часом і мій Windows Experience Index, становить 5,4, жорсткий диск є низька (Windows говорить рекомендував ВПО для Crysis 5,0). Моя специфікації системи також рекомендував задовольнити вимоги на коробці Crysis. I Dont зрозуміти, чому то він може працювати тільки добре на середніх настройках, і якщо я увазі те, що я би дуже вдячний, якщо хтось направив його до мене = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звук нормальний для мене, Crysis є дуже серйозною, я можу лише запустити його на низькому рівні.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та він просто дуже вимогливі ігри, я знаю людей з Q6600 (Quad Core) і 8800Ultra в SLI, що є проблеми при запуску цієї гри у всій красі
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також запустити його в DX9
| |||
| |||
| Crysis просто свині, коли мова заходить про продуктивність. Так що, якщо я вам, просто покласти налаштування трохи вниз і він буде працювати добре. Я отримав 7600GT, що я запускаю його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моя система аналогічних вашої. тільки у мене Core 2 Duo E6300 OC 3 ГГц. і я запустити його на XP (Vista 64bit, не даючи йому роботу-_-), але я можу бігати, я всі налаштування в дозволі 1680x1050 на 2-4x AA. Які параметри працює на вашому?
| |||
| |||
| я біжу їй на 1280X1024, з високими настройками на якість текстур, якість води, освітлення ... і все інше на середніх. Я просто стурбовані тим, що я Краще, ніж рекомендовані вимоги поле Crysis пропонує. Буде чотирьохядерний процесор AMD збільшити швидкість моєї тоді? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis можуть скористатися Quad, незначно. Ви не побачите досить користь, коли зіставляється з ціною цілого нового процесора. Я рекомендую з ним. Це буде довгий час, перш ніж гра написана в багатопотоковому формат. Ви завантажили останній патч до гри? Передбачається, для оптимізації роботи з GPU / CPU. Я здивований збудувати (і дозвіл монітора) ви цитований що ви страждаєте від кадрів, але ви виміряли мінімум? Якщо це 25fps або більше тоді ви штрафу. Максимальна не має значення, дійсно, його мінімальна потрібно турбуватися. Спробуйте завантажити Fraps і запустити його в гру, щоб подивитися, що кадр ви отримуєте.
|
| |||
| |||
| Правило номер 1, коли в програмі PC ігри, Макс рекомендовані параметри не завжди достатньо, щоб грати на макс. Зазвичай Вам потрібно набагато більше. |