![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Краја црысис усисан, Мрзим део на "свемирски брод" или било шта је то и не мислим ни НСА има добре енуфф рачунар да бисте покренули игру на све максималне подешавања. Имајући све рекао да ја не могу сачекајте да се омогућила ковитлати било лол. свидела да сам лик из прве игре тако да ће бити забавно "свира" му у овој. Сталкер излази следећи викенд мислим. Не може чекати јер оба. |
|
| |||
| |||
| Значи ли то са својим Црысис другу локацију и цео један хрпа од надоградње дужан извршити га покренути? ЈА кноткле мој ПЦ борили са ниским са само неколико битова и комада на високој (Физика и звук! Рофл) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Траилер је имао знатну кретања расплинутост прошлости тачке пост-процессинг. ЈА сумњати овај је за покриће за фраме-рате питања.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| мој следећи изградити га требали играти лијепо.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Ја би помислили моје тренутне катарка би га играти лепо лол, али не. Само још неколико дана. Мислим да сам видео један пуштање датум 15. септембар. Ти људи широм рибњак она мај добити за дан-два раније. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() Немојте да имате ККС9650 и 2 280с?
|
| |||
| |||
| Ох мој боже сиво-схисх драга моја ох ох ох добри мој узвик чуђење врага узвик чуђење ох боже мој!
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Све то и 8 ГБ Рам-а ДДР3 лол и да, Црысис богс доле. Едит; Имам 2 9800 ГКС2 није 280'с лол. Иако сам видео и мерило ставити 9800ГКС2 већи од 280 .......... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Црысис бојеве глава Уон'т Инсталл | асхаиба | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 19 фебруар 2009 07:44 |
| Црысис ... Да ли је то све његове лупити до бити? | Цеу27 | ПЦ & конзоле Игре | 47 | 15 фебруар 2008 18:02 |
| Помоћ са Црысис | бањо7 | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 31 децембар 2007 16:49 |
| ПЦ игре Црысис ПЦ Изванред | укмм | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 1 децембар 2007 16:19 |
| Црысис Демо је овде. | Крллл | ПЦ & конзоле Игре | 8 | 28 октобар 2007 11:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |