![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато поставите диска го казва "OBJECTS.PAK СРЕЩА" и някои други неща, той казва му липсва от диска, но в диска Четох, че е било, защото ми водача може да е лошо, и аз прочетох много други неща, от помощ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв модел е вашият DVD диск? Може да опитате актуализиране на фърмуера на това.
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз всъщност не знам модела. Това е най-likley или Samsung или Sony, защото аз взех DVD диск от моите стари Sony VAIO. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 така или иначе. това устройство изглежда точно като този, аз имам, същите емблеми и същи позицията и размера ... така .. Може би му това, повечето likley е |
|
| |||
| |||
| Ако отидете в контролния панел, Device Manager и виж за DVD дискове, ще ви кажа, че там
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Crysis: торпила - следващата игра на Crysis! | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 17 | 3 октомври 2008 11:47 |
| Crysis ... е то всички негови напукани до бъде? | Cew27 | PC & конзолата Gaming | 47 | 15 Feb 2008 18:02 |
| Crysis си настройка? | Cew27 | PC & конзолата Gaming | 10 | 21 Jan 2008 16:06 |
| Помощ с Crysis | banjo7 | PC & конзолата Gaming | 3 | 31 Дек 2007 16:49 |
| Crysis Демо е тук. | Krlll | PC & конзолата Gaming | 8 | 28 Окт 2007 11:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |