![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Po vložení disku se říká "OBJECTS.PAK CHYBĚJÍCÍCH" a některé další věci, to říká jeho chybějící z disku, ale na disku Četl jsem, že to bylo proto, že můj řidič mohl být špatný, a já jsem si přečetl mnoho jiných věcí, žádné pomoci? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký model je vaše DVD? Mohli byste zkusit aktualizaci firmware to.
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Já vlastně neznám modelu. je to nejvíce jež buď Samsung nebo Sony, protože jsem si DVD z mých starých Sony Vaio. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 v obou směrech. tato cesta vypadá přesně jako ten mám, stejné symboly a stejné poloze a velikosti ... tak .. Možná jeho tahle, jež je nejvíce |
|
| |||
| |||
| Pokud půjdete na ovládacím panelu přístroje manažer a podívejte se na DVD, to vám řekne, že
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |