![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν εισάγετε το δίσκο που λέει "OBJECTS.PAK MISSING" και κάποια άλλα πράγματα που λέει το λείπουν από το δίσκο, αλλά το στο δίσκο Διάβασα ότι ήταν οδηγός μου γιατί μπορεί να είναι κακό, και έχω διαβάσει πολλά άλλα πράγματα, καμία βοήθεια; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι μοντέλο είναι το DVD σας δίσκο; Μπορείτε να δοκιμάσετε την ενημέρωση του firmware του.
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ι πραγματικά δεν ξέρω το μοντέλο. είναι πιο likley είτε samsung ή sony γιατί πήρε το dvd drive από παλιό μου Sony Vaio. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 είτε τρόπο. αυτό ακριβώς προσβλέπει οδήγησης όπως αυτή που έχω, το ίδιο και εμβλήματα ίδια θέση και το μέγεθος ... ναι .. ίσως την παρούσα, είναι πιο likley |
|
| |||
| |||
| Αν πάτε στο control panel, Device Manager και αναζητήστε το DVD drives, θα σας πω εκεί
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Crysis: κεφαλή - το επόμενο παιχνίδι του Crysis! | cheesepuff | PC & Console Gaming | 17 | 3 Οκτ. 2008 11:47 |
| Crysis ... είναι όλα τα ραγισμένα μέχρι να είναι; | Cew27 | PC & Console Gaming | 47 | 15 Φεβ 2008 18:02 |
| Crysis για setup μου? | Cew27 | PC & Console Gaming | 10 | 21 Ιαν 2008 16:06 |
| Βοήθεια με το Crysis | banjo7 | PC & Console Gaming | 3 | 31 Δεκ. 2007 16:49 |
| Crysis Demo είναι εδώ. | Krlll | PC & Console Gaming | 8 | 28 Οκτ 2007 11:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |