![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Našto JA umetnuti disk to kaže
"OBJECTS.PAK NOW" i neke druge stvari, to govori svojim nestalo s diska, a na disku Čitala sam da je to zbog moje vozač može biti loše, a pročitao sam mnoge druge stvari, bilo koji pomoć? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Koji je model vašeg DVD pogon? Mogli biste pokušati ažuriranjem firmvera za to.
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja stvarno ne znam model.
to je većina likley ili Samsung ili Sony jer sam uzeo dvd drive from moj stari Sony Vaio. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 ni put. ovaj disk izgleda baš kao i onaj sam, isto grbovi i isti položaj i veličinu ... pa .. možda njen ovaj, većina je likley |
|
|
|||
|
|||
|
Ukoliko otiđite na Control Panel, Device Manager i pogledaj za DVD diskovi će ti reći postoji