![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor helyezze be a lemezt, hogy azt mondja, "OBJECTS.PAK hiányzó" és néhány más dolog, azt mondja, hogy hiányzik a lemezre, de a lemez Azt olvastam, hogy volt, mert a vezetőnek lehet rossz, és elolvastam, sok más dolog, bármilyen segítséget? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a modell a DVD meghajtó? Megpróbálhatja firmware frissítésével ennek.
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Én tulajdonképpen nem ismeri a modellt. ez a legtöbb likley vagy a Samsung vagy a Sony, mert én a DVD-meghajtó a régi Sony Vaio. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 Akárhogy is. meghajtó néz ez pontosan olyan, mint az egy van, ugyanaz a jelképet, és ugyanabban a helyzetben és a méret ... igen .. Lehet, hogy ez egy, a legtöbb likley |
|
| |||
| |||
| Ha megy a Vezérlőpult, Eszközkezelő, és keresse meg a DVD meghajtók, hogy megmondja, ott
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Crysis: Warhead - A következő játék a Crysis! | cheesepuff | PC és konzol játékok | 17 | 3. október 2008 11:47 |
| Crysis ... ez minden repedt fel kell? | Cew27 | PC és konzol játékok | 47 | 15. február 2008 18:02 |
| Crysis én setup? | Cew27 | PC és konzol játékok | 10 | 21. január 2008 16:06 |
| Segítség a Crysis | banjo7 | PC és konzol játékok | 3 | 31. december 2007 16:49 |
| Crysis Demó itt. | Krlll | PC és konzol játékok | 8 | 28. október 2007 11:27 |
| Téma eszközök | |
| |