![]() |
|
| |||
| |||
| כשאני להכניס את הדיסק זה אומר "OBJECTS.PAK חסר" ועוד כמה דברים אחרים, זה אומר שלה חסר את הדיסק, אבל את הדיסק קראתי שזה בגלל הנהג שלי יכול להיות רע, ואני צריך לקרוא הרבה דברים אחרים, כל עזרה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה הוא מודל ה-DVD שלך? אתה יכול לנסות לעדכן את הקושחה של זה.
|
| |||
| |||
| אני באמת לא יודע את המודל. זה הכי likley או Samsung או Sony כי לקחתי את ה-DVD הישן שלי מבית Sony Vaio. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 כך או כך. כונן זה נראה בדיוק כמו זה שיש לי, אותו והסמלים ו באותו מיקום וגודל ... אז .. אולי את זה, הוא הכי likley |
|
| |||
| |||
| אם אתה הולך על לוח הבקרה, מנהל ההתקנים וחפש את ה-DVD כוננים אגיד לך את זה שם
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Crysis: ראש חץ - את המשחק הבא של Crysis! | cheesepuff | PC & קונסולת משחקים | 17 | 3rd אוקטובר 2008 11:47 |
| Crysis ... הוא מפוצץ את כל זה עד להיות? | Cew27 | PC & קונסולת משחקים | 47 | ה -15 בחודש פברואר 2008 18:02 |
| Crysis על תוכנית ההתקנה?? | Cew27 | PC & קונסולת משחקים | 10 | 21st ינואר 2008 16:06 |
| עזרה עם Crysis | banjo7 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 31 דצמבר 2007 16:49 |
| הדגמה של Crysis כבר כאן. | Krlll | PC & קונסולת משחקים | 8 | -28 אוקטובר 2007 11:27 |
| שרשרת כלים | |
| |