![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kada įdėkite diską, jis sako "OBJECTS.PAK Missing" ir kai kurių kitų dalykų, ji sako jo trūksta iš disko, bet jo į diską Aš perskaičiau, kad ji buvo, nes mano vairuotojas gali būti blogai, ir aš perskaičiau daug kitų dalykų, bet padėti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks modelis yra DVD disko? Galite pabandyti atnaujinti tą firmware.
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš tikrai nežinau modelio. tai labiausiai likley arba samsung arba sony, nes aš pradėjau DVD diską iš mano senų "Sony vaio. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 vistiek. šis diskas atrodo lygiai taip pat kaip vieną turiu, tas pats simboliai ir vienodą padėtį ir dydis ... so .. Gal jos tai vienoje, dažniausiai likley yra |
|
| |||
| |||
| Jeigu jūs einate į Control Panel, Device Manager ir raskite DVD diskus jis pasakys ten
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Crysis: Warhead - Kitas žaidimas Crysis! | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 17 | 3 spalis, 2008 11:47 |
| Crysis ... tai visas krekingo iki bus? | Cew27 | PC & konsolės Žaidimai | 47 | 15 vasaris 2008 18:02 |
| Crysis mano nustatymus? | Cew27 | PC & konsolės Žaidimai | 10 | 21 sausis 2008 16:06 |
| Pagalba Crysis | banjo7 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 31 gruodis 2007 16:49 |
| Crysis demo čia. | Krlll | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 28 spalis 2007 11:27 |
| Temos įrankiai | |
| |