![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Po włożeniu dysku to mówi "OBJECTS.PAK MISSING" i kilka innych rzeczy, to mówi jej brakuje dysku, ale na dysku Czytałem, że ponieważ mój kierowca może być złe, a Znam wiele innych rzeczy, pomocy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaki jest Twój model DVD? Można spróbować aktualizacji firmware'u tego.
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| I rzeczywiście nie wiedzą modelu. to najbardziej likley albo Samsung czy Sony, bo zabrał DVD z moim starym Sony Vaio. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 albo sposób. dysku wygląda dokładnie tak jak to mam, te same symbole i samej pozycji i wielkości ... tak .. może jej ten jeden, najbardziej likley jest |
|
| |||
| |||
| Jeśli udasz się do panelu sterowania, menedżer urządzeń i poszukaj DVD to tell you there
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |