![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Când introduceţi discul se spune "OBJECTS.PAK lipsesc" şi alte câteva lucruri, el spune că sa lipsesc de pe disc, dar ei în disc Am citit că a fost din cauza mea conducător auto ar putea fi de rău, şi i-au citit multe alte lucruri, de ajutor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce model este DVD-ROM? Ai putea să încerci de actualizare a firmware de asta.
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Eu de fapt nu ştiu de model. este cel mai likley fie Samsung sau Sony, pentru că i-am luat DVD de la vechiul meu Sony Vaio. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 nici un fel. această unitate arata exact ca o am, aceleaşi embleme şi aceeaşi poziţie şi dimensiuni ... deci .. Poate sa-o pe asta, este cel mai likley |
|
| |||
| |||
| Dacă te duci la panoul de control, Device Manager şi căutaţi pentru DVD drive-l va spune acolo
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |