![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po vložení disku sa hovorí "OBJECTS.PAK CHÝBAJÚCICH" a niektoré ďalšie veci, to hovorí jeho chýbajúce z disku, ale na disku Čítal som, že to bolo preto, že môj vodič mohol byť zlý, a ja som si prečítal mnoho iných vecí, žiadne pomôcť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký model je vaše DVD? Mohli by ste skúsiť aktualizáciu firmware to.
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ja vlastne nepoznám modelu. je to najviac ktoré buď Samsung alebo Sony, pretože som si DVD z mojich starých Sony Vaio. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827106228 v oboch smeroch. táto cesta vyzerá presne ako ten mám, rovnaké symboly a rovnakej polohe a veľkosti ... tak .. Možno jeho tahle, ktorá je najviac |
|
| |||
| |||
| Ak pôjdete na ovládacom paneli prístroja manažér a pozrite sa na DVD, to vám povie, že
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Crysis: Warhead - ďalšie hre Crysis! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 17 | 3. októbra 2008 11:47 |
| Crysis ... je to všetko jeho krakované až bude? | Cew27 | PC a herné konzoly | 47 | 15. február 2008 18:02 |
| Crysis na mojom nastavenia? | Cew27 | PC a herné konzoly | 10 | 21 januára 2008 16:06 |
| Pomoc s Crysis | banjo7 | PC a herné konzoly | 3 | 31. decembra 2007 16:49 |
| Demo Crysis je tu. | Krlll | PC a herné konzoly | 8 | 28. októbra 2007 11:27 |
| Thread Tools | |
| |