![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз и един мой приятел да играе срещу един друг за CS 1.6 (изтеглили, парна, мисля). CS 1,6 има по-гласов чат игра, която работи, но когато той говори, че звучи ужасно и е едва звуков. Има ли начин да поправя това? Помощ ще бъде оценена. Благодарности, electrik91 |
|
| |||
| |||
| Аз съм малко на CS 1,6 Gamer от Австралия себе си. Как го прави силен звук, когато той говори? Дали микрофон в слушалките? Има ли някакви щети на микрофон? |
|
| |||
| |||
| Това е съвсем нова Logitech микрофон, и да, той е прикрепен към слушалките. Звучи доста слаб и малко computery. Изключително трудно да се направи това, което той казва. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| включите или изключите микрофон тласък в гласови възможности да видим какво ще стане. Може би микрофон е твърде близко или далече от него
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Да, аз опитах това. Благодаря за отговорите, все пак по-малко. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпрос към Далечния Извикай 2 | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 12 | 14 Дек 2008 21:20 |
| Рам Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 26 ноември 2008 11:59 |
| Само един въпрос (за моя компютър) | PC WhizzKid | Общи Хардуер Чат | 9 | 6 декември 2007 15:08 |
| Друг RAM въпрос! | sturo | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 10 Окт 2007 09:58 |
| Въпрос моля Help> _ < | Ria | Общи Хардуер Чат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |