![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Já a můj přítel se hrají proti sobě na CS 1.6 (stáhnout PÁRY, myslím). CS 1.6 má ve hře hlas-chat, který funguje, ale když mluví, zní hrozné a je sotva slyšitelný. Existuje způsob, jak to spravit? Pomoc by ocenili. Díky, electrik91 |
|
| |||
| |||
| Jsem trochu cs 1,6 hráč z Austrálie sám. Jak hlasitě to zvuk, když se mluví? Je mic na sluchátka? Existuje nějaká škoda na mic? |
|
| |||
| |||
| Jedná se o zbrusu nový Logitech mic, a ano, je připojena k headsetu. Zní to docela slabý a trochu computery. Extrémně těžké rozeznat, co je samozřejmostí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zapnutí nebo vypnutí mikrofonu podporu v hlasových možností vidět, co se stane. možná mic je příliš blízko nebo daleko od sebe
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jasně, že jsem se pokusil. Díky za odpověď, nicméně. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Otázka o Dálném Cry 2 | hitman0042 | PC a herní konzole | 12 | 14. prosince 2008 21:20 |
| Ram Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 26. listopadu 2008 11:59 |
| Jen otázka (O My PC) | PC WhizzKid | Obecné Hardware Chat | 9 | 6. Prosinec 2007 15:08 |
| Dalším RAM otázka! | sturo | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 10. října 2007 09:58 |
| Otázka prosím pomozte> _ < | Ria | Obecné Hardware Chat | 3 | 10. dubna 2007 12:58 |
| Thread Nástroje | |
| |