![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Ja i moj prijatelj smo igrajući protiv jedan drugoga na CS 1.6 (preuzeli, pare, mislim). CS 1,6 ima in-game chat glas, što radi, ali kad on govori to zvuci grozno, i jedva čujan. Da li postoji način da se ovo popraviti? Pomoć bi bilo poštovati. Hvala, electrik91 |
|
| |||
| |||
| Ja sam malo o cs 1,6 igrač iz Australije sebe. How does it glasni zvuk kad se pričaju? Da li je mikrofon u slušalice? Ima li bilo kakve štete na mikrofonu? |
|
| |||
| |||
| To je potpuno novi Logitech mikrofonom, i da, to je povezano sa slušalicom. Zvuči prilično obamirati i malo computery. Izuzetno je teško napraviti ono što je on rekao:. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| uključite ili isključite mikrofon pojačavati glas u mogućnosti vidjeti što se događa. možda je previše blizak mikrofonom ili daleko od njega
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Yeah, Ive 'pokušao to. Hvala za odgovore, ništa manje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitanje o Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konzole Igre | 12 | 14. prosinac 2008 21:20 |
| Ram Pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 26. studeni 2008 11:59 |
| Samo je pitanje (o moj PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6. prosinac 2007 15:08 |
| Drugi RAM pitanje! | sturo | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 10. listopad 2007 09:58 |
| Pitanje ugoditi pomoć> _ < | Rijas | General Hardware Chat | 3 | 10. travanj 2007 12:58 |
| Thread Tools | |
| |