![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Én és a barátom már játszott egymás ellen a CS 1,6 (letöltött-, gőz-, azt hiszem). CS 1,6 van egy in-game hang chat, ami működik, de amikor beszél a hangja félelmetes, és alig hallható. Van úgy, hogy meg ezt? Segítség lenne méltányol. Köszönöm, electrik91 |
|
| |||
| |||
| Én egy kicsit cs 1,6 gamer tól Ausztrália magam. Mennyire hangos és nem megbízható, amikor beszél? Van a mikrofon és a fülhallgató? Van-e sérülés a mikrofon? |
|
| |||
| |||
| Ez egy vadonatúj Logitech mic, és igen, ez van csatlakoztatva a fülhallgatót. Úgy hangzik, nagyon halk és egy kicsit computery. Rendkívül kemény, hogy ki mit mond. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kapcsolja be vagy ki mic boost hallott lehetőségek mi történik. Lehet, hogy a mikrofon túl közel vagy távol tőle
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Igen, próbáltam ezt. Köszönöm a válaszokat, mégis. |