![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני וחבר שלי, היה משחק נגד אחת נוספת ב CS 1.6 (שהורד, קיטור, אני חושב). CS 1.6 יש ב-Game צ 'אט קולי, אשר עובד, אבל כשהוא מדבר זה נשמע נורא והוא בקושי audible. האם יש דרך לתקן את זה? עזרה יהיה מוערך. תודה, electrik91 |
|
| |||
| |||
| אני קצת של CS 1.6 gamer מאוסטרליה עצמי. איך עושים את זה בקול רם צליל כאשר הוא מדבר? האם mic עם אוזניות? האם יש נזק של mic? |
|
| |||
| |||
| זה מותג חדש Logitech mic, ועל כן, הוא מחובר עם אוזניות. זה נשמע די חלש וקצת computery. מאוד קשה להבין מה הוא אומר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| להפעיל או לבטל את קולו של הגבר mic אפשרויות לראות מה קורה. אולי mic הוא קרוב מדי או רחוק ממנו
|
| |||
| |||
| כן, ניסיתי את זה. תודה על תגובות, אף לא אחד פחות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שאלה לגבי רחוק Cry 2 | hitman0042 | PC & קונסולת משחקים | 12 | 14th דצמבר 2008 21:20 |
| ראם שאלה | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 26 נובמבר 2008 11:59 |
| רק שאלה (עוד על המחשב שלי) | מחשב WhizzKid | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 6 דצמבר 2007 15:08 |
| שאלה נוספת של זיכרון RAM! | sturo | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -10 אוקטובר 2007 09:58 |
| שאלה בבקשה עזרה> _ < | Ria | כללי חומרה צ 'אט | 3 | -10 לאפריל 2007 12:58 |
| שרשרת כלים | |
| |