![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Man ir draugas mano jau žaidžia vienas prieš kitą dėl CS 1.6 (atsisiųsti, garo, manau). CS 1.6 į žaidimą balso pokalbių, kuris dirba, bet kai jis kalba tai skamba siaubingai, ir yra vos girdimi. Ar yra būdas išspręsti šią problemą? Pagalba turėtų būti vertinama. Ačiū, electrik91 |
|
| |||
| |||
| Aš esu iš CS 1.6 Gamer iš Australijos save truputį. Kaip garsiai tai garsą, kai jis kalba? Ar į ausines mikrofono? Ar yra koks nors žalos mikrofono? |
|
| |||
| |||
| It's a brand new Logitech MIC, ir taip, ji yra pridedama prie laisvù rankù çrangos. Tai skamba gana silpną ir truputį computery. Labai sunku susigaudyti, ką jis sako. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| įjungti arba išjungti mikrofoną padidinti balso galimybes pamatyti, kas vyksta. gal mikrofonas yra per arti ar toli nuo jo
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Yeah, I've tried that. Ačiū už atsakymus, nė mažiau. |