![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Eu şi cu un prieten de-al meu au fost un alt joc împotriva pe CS 1.6 (descărcat, abur, cred). CS 1.6 are o in-game voice chat-ul, care lucrează, dar, atunci când vorbeşte că sună îngrozitor şi este abia audibil. Există o modalitate de a rezolva această problemă? Ajutor-ar fi apreciat. Mulţumesc, electrik91 |
|
| |||
| |||
| Sunt un pic de cs 1.6 gamer din Australia mine. Cum nu-i asa de tare de sunet, atunci când el vorbeşte? Este de mic într-un set de căşti? Există orice daune de mic? |
|
| |||
| |||
| Este un nou Logitech mic, şi da, este ataşat la un set cu cască. Suna destul de vag si un pic computery. Extrem de greu pentru a face ceea ce spune el. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Activaţi sau dezactivaţi mic impuls în voce opţiuni vedem ce se întâmplă. Poate ca este prea mic aproape sau mai departe de el
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Da, l-am încercat asta. Mulţumesc pentru răspunsuri, totuşi. |
![]() |
|
| Marcaje |