![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ja a môj priateľ sa hrajú proti sebe na CS 1.6 (stiahnuť PARY, myslím). CS 1.6 má v hre hlas-chat, ktorý funguje, ale keď hovorí, znie hrozné a je sotva počuteľný. Existuje spôsob, ako to spravit? Pomoc by ocenili. Vďaka, electrik91 |
|
| |||
| |||
| Som trochu cs 1,6 hráč z Austrálie sám. Ako hlasno to zvuk, keď sa hovorí? Je mic na slúchadlá? Existuje nejaká škoda na mic? |
|
| |||
| |||
| Ide o celkom nový Logitech mic, a áno, je pripojená k headsetu. Znie to docela slabý a trochu computery. Extrémne ťažké rozoznať, čo je samozrejmosťou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zapnutie alebo vypnutie mikrofónu podporu v hlasových možnosťou vidieť, čo sa stane. možná mic je príliš blízko alebo ďaleko od seba
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jasne, že som sa pokúsil. Vďaka za odpoveď, však. |