![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ја и мој пријатељ смо играјући против један другога на ЦС 1.6 (преузели, паре, мислим). ЦС 1,6 има ин-гаме цхат глас, што ради, али кад он говори то звуци грозно, и једва чујан. Да ли постоји начин да се ово поправити? Помоћ би било поштовати. Хвала, елецтрик91 |
|
| |||
| |||
| Ја сам мало о цс 1,6 играч из Аустралије себе. Хоу доес ит гласни звук кад се причају? Да ли је микрофон у слушалице? Има ли било какве штете на микрофон? |
|
| |||
| |||
| То је потпуно нови Логитецх микрофоном, и да, то је повезано са слушалице. Звучи прилично обамирати и мало цомпутеры. Изузетно је тешко радити оно што је он рекао:. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| укључите или искључите микрофон појачавати глас у могућности да видим шта се дешава. можда је превише близак микрофоном или далеко од њега
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Ыеах, Иве 'суђен то. Хвала за одговоре, ништа мање. |