по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Desperate вик за помощ - PS3 и LCD TV Настройка

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 юни 2009 г., 03:52
Новите държави Група

Аз бях четат всеки малко информация по този въпрос и не може да дойде до заключение по отношение на това какво става и защо се случва. Нека ви през целия gammut, както може би аз съм липсва нещо, и ето на надеждата, че някой е имал този проблем и да дойде на решение.

След като работи една нощ бях определен да играе един от моите приятели от работа в Тигър'09. Ами той не се показва още, така че отидох в PS се съхранява и е bebopping около когато видях го подпише инча I прекрати магазина и отиде да се започне Тигър'09. Това е мястото, където нещата се спускане. Играта стартира и след това на екрана се черно. Аз все още може да чуе всичко чрез съраунд звук, но нищо на екрана. Това е така, тъй като някога. Повярвайте ми, че сте опитали всичко. Doing от 5 секунди рестартиране, преминаване на кабелите, swiching HDMI портове ... нищо. Оригиналът AV кабели работят все пак. и понякога тя дава съобщението "An HDMI връзката е била открита, бихте ли искали да използваме тази връзка?" Дали аз избирам да или не резултатът е един и същ черен екран съм имал. Странно нещо е моята Кабелна телевизия все още се работи по всички HDMI портове в моя телевизор. PS3 не. Все пак ми PS3 DOES работа на други мои TV използва HDMI връзка с всички HDMI кабели Имам, заедно с оригиналната, която е уредила когато всичко започна. За съжаление не мога да го пазят в тази стая. Така че това е да бъде моя TV нали? Нещо става между моя PS3 и моите ТВ и съм stumped.

Така че ви позволява затворете ...
Аз бях имаше двата телевизора и на PS3 за около 2 години сега и това никога не е било проблем

--- Телевизори Sony Bravia KDL-46XBR2 3 HDMI входа. Нито една работа с PS3, цялата работа с кабелна кутия
--- PS3-40gb
--- Комутируеми кабели, връзки и др .. nothng работи
--- Комутируеми TV's-PS3 работи на моя Sharp Aquos чрез HDMI
--- Ли 5 секунди нулиране на PS3 системата за нищо ...
--- Понякога PS3 регистрира HDMI връзка, но дали аз избирам да или не резултатът е един и същ черен екран
--- AV кабели работят на Sony TV

Мисля, че тайна го. От помощ или прозрение на всички ще е много оценявам. Мисля, че проблемът трябва да лежи с телевизора като PS3 творби от друга телевизия. Аз съм baffled.

Update: I замениха ми PS3 с приятели PS3 тази вечер. Познай какво? ... Му не работи в моя телевизор, но мои работи по негова. Работата, която е bugging ми да не е края, че други HDMI устройства работят добре с моя телевизор. По дяволите, нагоре, докато преди две седмици всичко беше наред и франт за две години. Тогава всички изведнъж ... черен екран. Някой чул за това преди? Това трябва да бъде един за книги.

Контакт Sony подкрепят три пъти и те са убедени, че е PS3, а не телевизия. Аз не виждам как може да се каже, че когато ми PS3 е глоба в друга телевизия. Това трябва да е най-разочароващ и bizzare нещо имам срещани до момента.

Ако някой може да ми помогне, че би било много оценявам. Сложете край на моята мизерия.
Old 11 юни 2009 г., 04:28
Номер на групата

Това isn't много помогна, но са доказали, че вината е с телевизора не PS3.
Трябва да се настоява, че Sony направи нещо.

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc