![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях четат всеки малко информация по този въпрос и не може да дойде до заключение по отношение на това какво става и защо се случва. Нека ви през целия gammut, както може би аз съм липсва нещо, и ето на надеждата, че някой е имал този проблем и да дойде на решение. След като работи една нощ бях определен да играе един от моите приятели от работа в Тигър'09. Ами той не се показва още, така че отидох в PS се съхранява и е bebopping около когато видях го подпише инча I прекрати магазина и отиде да се започне Тигър'09. Това е мястото, където нещата се спускане. Играта стартира и след това на екрана се черно. Аз все още може да чуе всичко чрез съраунд звук, но нищо на екрана. Това е така, тъй като някога. Повярвайте ми, че сте опитали всичко. Doing от 5 секунди рестартиране, преминаване на кабелите, swiching HDMI портове ... нищо. Оригиналът AV кабели работят все пак. и понякога тя дава съобщението "An HDMI връзката е била открита, бихте ли искали да използваме тази връзка?" Дали аз избирам да или не резултатът е един и същ черен екран съм имал. Странно нещо е моята Кабелна телевизия все още се работи по всички HDMI портове в моя телевизор. PS3 не. Все пак ми PS3 DOES работа на други мои TV използва HDMI връзка с всички HDMI кабели Имам, заедно с оригиналната, която е уредила когато всичко започна. За съжаление не мога да го пазят в тази стая. Така че това е да бъде моя TV нали? Нещо става между моя PS3 и моите ТВ и съм stumped. Така че ви позволява затворете ... Аз бях имаше двата телевизора и на PS3 за около 2 години сега и това никога не е било проблем --- Телевизори Sony Bravia KDL-46XBR2 3 HDMI входа. Нито една работа с PS3, цялата работа с кабелна кутия --- PS3-40gb --- Комутируеми кабели, връзки и др .. nothng работи --- Комутируеми TV's-PS3 работи на моя Sharp Aquos чрез HDMI --- Ли 5 секунди нулиране на PS3 системата за нищо ... --- Понякога PS3 регистрира HDMI връзка, но дали аз избирам да или не резултатът е един и същ черен екран --- AV кабели работят на Sony TV Мисля, че тайна го. От помощ или прозрение на всички ще е много оценявам. Мисля, че проблемът трябва да лежи с телевизора като PS3 творби от друга телевизия. Аз съм baffled. Update: I замениха ми PS3 с приятели PS3 тази вечер. Познай какво? ... Му не работи в моя телевизор, но мои работи по негова. Работата, която е bugging ми да не е края, че други HDMI устройства работят добре с моя телевизор. По дяволите, нагоре, докато преди две седмици всичко беше наред и франт за две години. Тогава всички изведнъж ... черен екран. Някой чул за това преди? Това трябва да бъде един за книги. Контакт Sony подкрепят три пъти и те са убедени, че е PS3, а не телевизия. Аз не виждам как може да се каже, че когато ми PS3 е глоба в друга телевизия. Това трябва да е най-разочароващ и bizzare нещо имам срещани до момента. Ако някой може да ми помогне, че би било много оценявам. Сложете край на моята мизерия. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това isn't много помогна, но са доказали, че вината е с телевизора не PS3.