![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Četl jsem o každý bit informace na toto téma, a nemůže dojít k závěru o tom, co se děje a proč se to děje. Dovolte, abych vám běží celý gammut jako možná jsem něco chybí, a tady je to naději, že má někdo zkušený tohoto problému a přijďte k řešení. Po práci na jednu noc jsem byl hrát jeden z mých kámošů z práce v Tiger'09. Tak to zatím neprokázala, takže jsem šel do PS Store a byl bebopping kolem, když jsem ho viděl přihlásit jsem opustil obchod a šel k zahájení Tiger'09. To je místo, kde to šlo z kopce. Hra začala a pak šel černá obrazovka. Mohl bych ještě slyšet všechno prostřednictvím prostorového zvuku, ale nic na obrazovce. Už je to tak dodnes. Věřte mi, že jste vyzkoušeli všechno. Dělat 5 sekund restart, spínací kabely, swiching HDMI porty ... nic. Původní AV kabely práci ne. a někdy dává zprávu "An HDMI připojení byla zjištěna, by jste rádi využili této souvislosti?" Mohu vybrat, zda ano nebo ne výsledek je stejný černé obrazovce jsem měl. Legrační věc je můj Kabelová televize stále funguje na všech HDMI porty na mém TV. PS3 nemá. Nicméně moje PS3 funguje na mých dalších TV pomocí HDMI připojení s HDMI kabely I've got, včetně původní, který byl posedlý, když toto všechno začalo. Bohužel, nemohu ji v tom pokoji. Tak je to musí být moje televizní práva? Něco se děje mezi mé PS3 a moje TV a jsem pařezy. Tak umožňuje znovu ... Jsem měla i TV a PS3 asi 2 roky a teď je tam nikdy nebyl problém --- TV-Sony Bravia KDL-46XBR2 3 HDMI vstupy. Žádné práce s PS3, veškeré práce s Cable krabici --- PS3-40GB --- Komutovaná Kabely, spoje, atd. .. nothng funguje --- Komutovaná TV's-funguje na PS3 můj Sharp Aquos přes HDMI --- To je 5 sekund reset na PS3 systému nic ... --- Někdy PS3 registruje HDMI připojení, ale mohu vybrat, zda ano nebo ne výsledek je stejný černá obrazovka --- AV kabely do práce na Sony TV Myslím, že zábaly to. Pomoc nebo pohled na všechny by bylo velmi oceňována. Myslím, že problém musí ležet s TV jako PS3 pracuje na dalších TV. Jsem bezradný. UPDATE: I přeměnily moje PS3 s přáteli PS3 tento večer. Hádejte co? ... Jeho nefunguje ani na mém TV, ale moje práce na svou. Jde o to, aby to odposlouchávání mi to žádný konec je, že ostatní HDMI zařízení funguje s mou televizi. Sakra, až před dvěma týdny bylo všechno jemné a floutek za dva roky. Pak najednou ... černá obrazovka. Má někdo slyšel o této dřív? Je to musím být jeden pro knihy. Kontaktovat Sony podpora trojnásobná a jste přesvědčeni, že je to na PS3, a ne televize. Nevidím, jak se dá říct, že když můj PS3 je v pořádku na další TV. To má být nejvíce frustrující a bizzare věc jsem narazily na den. Pokud někdo mi může pomoci, že by bylo velmi oceňována. Ukončit mé trápení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tato isnt moc pomoct, ale budete muset prokázat, že je chyba je u TV ne PS3.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Prosím pomozte! Zoufalá! Paritioning Problémy! | peteyboy22 | Operační systémy Windows | 3 | 11. července 2009 21:44 |
| Jsem opravdu zoufalá pro hru, jako válečníků battlecry 3 | rugbygal | PC a herní konzole | 1 | 12. ledna 2009 17:51 |
| Zoufale virus pomoci | nit2winn | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 24. prosince 2008 14:09 |
| Problémy s ASUS EN6200TC512 grafických karet ... zoufale Nápověda | I Love Ivan | Graphics Cards & Monitory | 3 | 25. Září 2008 09:00 |
| Ahoj --- zoufalý výpočetní | msdebsm | Představte Yourself Zde | 4 | 22. října 2007 10:03 |
| Thread Nástroje | |
| |