μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Απεγνωσμένη κραυγή για βοήθεια - PS3 και LCD TV Setup

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουν 2009, 03:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Απεγνωσμένη κραυγή για βοήθεια - PS3 και LCD TV Setup

Έχω διαβάσει κάθε λίγο πληροφορίες για αυτό το θέμα και δεν μπορεί να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα σχετικά με το τι συμβαίνει και γιατί συμβαίνει. Επιτρέψτε μου να σας τρέχουν σε όλη την gammut όπως ίσως είμαι λείπει κάτι, και εδώ με την ελπίδα ότι κάποιος έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και να καταλήξουμε σε μια λύση.

Μετά από μια νύχτα εργασία που είχα για την αναπαραγωγή ενός από φίλοι μου από την εργασία στο Tiger'09. Καλά δεν είχε δείξει ακόμα, έτσι πήγα στο PS Store και ήταν κοντά bebopping όταν τον είδα τη φθορά I αποχώρησε το Store και πήγε να ξεκινήσει Tiger'09. Αυτό είναι όπου τα πράγματα πήγαν κατωφέρεια. Το παιχνίδι ξεκίνησε και στη συνέχεια πήγε στην οθόνη μαύρη. Θα μπορούσα να ακούτε τα πάντα μέσω του ήχου surround, αλλά τίποτα δεν σχετικά με την οθόνη. Ήταν έτσι από τότε. Πιστέψτε με έχω δοκιμάσει όλα. Κάνοντας τα 5 δεύτερη επανεκκίνηση, η αλλαγή των καλωδίων, swiching HDMI ... τίποτα δεν λιμένες. Το πρωτότυπο έργο και αν AV καλώδια. και μερικές φορές δίνει το μήνυμα "Η σύνδεση HDMI έχει ανιχνευθεί, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σχέση;" Είτε να επιλέξω ναι ή δεν είναι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο μαύρη οθόνη έχω είχε. Περίεργο πράγμα είναι μου Καλωδιακή τηλεόραση εξακολουθεί να λειτουργεί σε όλες τις θύρες HDMI για την τηλεόραση μου. PS3 δεν το κάνει. Ωστόσο μου PS3 DOES εργασίες για τις άλλες μου τηλεόραση χρησιμοποιώντας μια σύνδεση HDMI, με όλα τα καλώδια HDMI Έχω, μαζί με την αρχική που ήταν αγκύλος όταν ξεκίνησε όλο αυτό το πράγμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να κρατήσουμε σε αυτό το δωμάτιο. Έτσι, η τηλεόραση μου Πρέπει να είναι έτσι; Κάτι που συμβαίνει μεταξύ PS3 μου και μου τηλεόραση και είμαι stumped.

Έτσι αφήνει πάλι ...
Έχω είχε τόσο την τηλεόραση και το PS3 για περίπου 2 χρόνια τώρα και ποτέ δεν υπάρχει πρόβλημα

--- TV-Sony Bravia KDL-46XBR2 3 εισόδους HDMI. Δεν εργασία με το PS3, με όλες τις εργασίες Cable κουτί
--- PS3-40GB
--- Switched καλώδια, συνδέσεις, κ.λπ. .. nothng έργων
--- TV's Switched-PS3 έργα μου Sharp Aquos μέσω HDMI
--- Μήπως τα 5 δευτερόλεπτα επαναφορά του συστήματος PS3 ... τίποτα δεν
--- Μερικές φορές το PS3 μητρώα της σύνδεσης HDMI αλλά αν επιλέξω ναι ή το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο μαύρη οθόνη
--- AV καλώδια κάνουν εργασίες για το Sony TV

Νομίζω ότι αναδιπλώνει το. Οποιαδήποτε βοήθεια ή διορατικότητα σε όλα θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. Νομίζω ότι το πρόβλημα πρέπει να βρίσκεται με την τηλεόραση ως το PS3 έργων από την άλλη τηλεόραση. Είμαι σύγχυση.

UPDATE: I ανταλλαχθούν μου PS3 με φίλους PS3 το βράδυ. Μαντέψτε τι; ... Το να μην λειτουργεί είτε για την τηλεόραση μου, αλλά η δική μου στις εργασίες του. Το γεγονός ότι η υποκλοπών μου δεν είναι τέλος ότι άλλες συσκευές HDMI εργασίας με πρόστιμο μου τηλεόραση. Hell, μέχρι πριν από δύο εβδομάδες όλα ήταν ωραία και φιλάρεσκος για δύο χρόνια. Τότε ξαφνικά ... μαύρη οθόνη. Έχει κανείς ακούσει για αυτό πριν; Είναι Πρέπει να είναι μία για τα βιβλία.

Επαφή με την υποστήριξη της Sony τρεις φορές και ότι είναι πεπεισμένος ότι είναι το PS3 και δεν την τηλεόραση. Δεν βλέπω πώς μπορώ να πω ότι όταν μου PS3 είναι άλλο πρόστιμο στην τηλεόραση. Αυτό πρέπει να είναι το πιο απογοητευτικό και bizzare πράγμα που αντιμετώπισαν μέχρι σήμερα.

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. Βάλτε ένα τέλος στη δυστυχία μου.
Old 11 Ιουν 2009, 04:28
Ομάδα Δωρητών

Default Απεγνωσμένη κραυγή για βοήθεια - PS3 και LCD TV Setup

Αυτό isn't βοηθήσει πολύ, αλλά σας έχουν αποδείξει ότι το ελάττωμα με την τηλεόραση δεν το PS3.
Θα πρέπει να επιμείνουμε ότι η Sony κάνει κάτι.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.