![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam pročitao svaki djelić informacije o ovoj temi i ne mogu doći do zaključka da je ono što se događa i zašto se događa. Dozvolite mi da vam trčanje kroz cijeli gammut kao možda sam nešto nedostaje, i ovdje je u nadi da netko ima taj problem i iskusni doći do rješenja. Nakon rada jedne noći sam bio postavljen za igranje jedan od mojih prijatelja s posla u Tiger'09. Pa je on još ne prikazuje, pa sam otišao u PS Store i bio oko bebopping kad ga vidjeh prijavite se ja exited trgovine i ode kako pokrenuti Tiger'09. Ovo je mjesto gdje stvari ode nizbrdo. Igra je počela a onda ode crni ekran. Mogao bih i dalje čuti sve kroz surround zvuk, ali ništa na ekranu. To je kao da je od tada. Vjerujte mi: Ja sam pokušao sve. Doing 5 drugi restart, prospojni kablovima, swiching HDMI priključaka ... ništa. Izvorna AV kabeli rad ipak. a ponekad i ona daje se poruka "An HDMI veza je otkrivena, želite koristiti ovu vezu?" Da li sam se odlučio da ili ne ishod je isti crni ekran sam imao. Smiješan je moja stvar Kabelska TV i dalje radi na svim HDMI priključke na mom TV-u. PS3 ne. Međutim moje PS3 LI raditi na moje druge TV preko HDMI priključak, sa svim HDMI kabela sam dobio, uključujući jednog koji je originalni upecan kada cijela ova stvar započela. Na žalost ne mogu zadržati u toj prostoriji. Tako da je moj TV dobivši biti u pravu? Nešto se događa između mojih PS3 i moj TV i sam stumped. Dakle rekapitulacija omogućava ... Ja sam imao oba TV i PS3 oko 2 godine i sada ima nije problem --- TV Sony Bravia KDL-46XBR2 3 HDMI ulaza. Nijedan funkcionirati sa PS3, svi rade sa Kabelska box --- PS3-40gb --- Prebačeno Kablovi, Veze, itd. .. nothng radi --- Prebačeno TV's-PS3 radova na moj Sharp Aquos preko HDMI Jeste --- 5 drugi resetirati na PS3 sustavu ništa ... --- Ponekad PS3 registrira HDMI priključak, ali da li sam se odlučio da ili ne rezultat je isti, crni ekran --- AV kabeli učiniti rad na Sony TV Mislim da oblozi ga. Bilo kakva pomoć ili uvid u sve bi bilo mnogo poštovati. Mislim da se problem mora ležati s TV kao PS3 radi na drugim TV-om. Ja sam zbunjen. UPDATE: I swapped moj PS3 s prijateljima PS3 ovu večer. Guess what? ... Njegovo ne radi na mom TV bilo, ali moje radove na njegovu. Ono što je bugging me na kraju je da nema drugih HDMI uređaji rade fino sa mojim TV. Hell, do dva tjedna je sve u redu i kicoš za dvije godine. Tada se sve iznenada ... crni ekran. Je li netko čuo za ovo prije? To moraš biti jedno za knjige. Contacted Sony potporu tri puta i oni su uvjereni da je PS3, a ne TV. Ne vidim kako mogu reći da je PS3 kada mi je lijepo na drugoj TV. Ovo ima biti najviše frustrira i bizzare stvar sam naišao na datum. Ako bilo tko može pomoć mene da bi bilo mnogo poštovati. Okončati moj jad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nije puno pomoći, ali ti dokažu da je kriv je s TV-a ne PS3.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Please help! Očajna! Paritioning problema! | peteyboy22 | Windows Operating Systems | 3 | 11. srpnja 2009 21:44 |
| Ja sam zaista očajna za igru poput warlords battlecry 3 | rugbygal | PC & konzole Igre | 1 | 12 siječanj 2009 17:51 |
| Očajan za virus pomoć | nit2winn | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 24. prosinac 2008 14:09 |
| Problemi s EN6200TC512 ASUS Grafička kartica ... očajna za pomoć | I Love Ivan | Graphics Cards & Monitors | 3 | 25. Ruj 2008 09:00 |
| --- Hello očajna computing | msdebsm | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 22. listopad 2007 10:03 |
| Thread Tools | |
| |