![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Elolvastam minden kis info erről a témáról, és nem jön az a következtetés, hogy mi folyik itt és miért történik. Hadd távon meg az egész gammut mint talán én vagyok a hiányzó valamit, és itt, hogy abban a reményben, hogy valaki tapasztalta ezt a problémát, és jön a megoldás. Munka után egy este volt, hogy játsszon az egyik Barátaim a munkáját Tiger'09. Nos, amit még nem jelenik meg, így bementem a PS Store és bebopping körül, amikor látta, hogy jelentkezzen be I kilépett az Üzlet és elment induló Tiger'09. Ez az a hely, ahol a dolgok mentek lefelé. A játék indulásakor, majd a képernyőn ment, fekete. Én még mindig hallani mindent a térhatású hang, de semmi a képernyőn. Ez nem úgy van. Hidd el próbáltam az egészet. Ha mégis az 5 második újraindítás kapcsoló kábel, swiching HDMI ports ... semmi. Az eredeti AV kábel munkát is. és néha ez ad az üzenettel: "A HDMI csatlakozás Kimutatták, hogy ha használni szeretné ezt a kapcsolatot?" Azt, hogy igen vagy nem választhatják az eredmény ugyanaz a fekete képernyő I've had. Vicces dolog van a kábel TV is működik a HDMI ports on my TV. PS3 nem. Azonban én PS3 működik az én másik TV segítségével HDMI csatlakozás, az összes HDMI kábel van, beleértve az eredetileg egyetlen, amely hajlott, amikor ez az egész dolog kezdett. Sajnos nem tudom tartani azt, hogy a szobában. Tehát most az én TV-ugye? Valami folyik a PS3-én, és a TV, és én vagyok stumped. Így lehetővé teszi újrafutóz ... Én is a TV-t és a PS3 kb 2 éve, és soha nem volt probléma --- TV Sony Bravia KDL-46XBR2 3 HDMI bemenet. Nincs munka a PS3, minden munkát a kábelcsatornák --- PS3-40GB --- Switched Kábel, csatlakozás, stb .. nothng munkák --- Switched TV's működik PS3-on my Sharp Aquos keresztül HDMI --- Ezt az 5 második orrgazdaság a PS3 rendszer semmi ... --- Néha a PS3 regisztrálja a HDMI kapcsolat, de úgy döntök, hogy igen vagy nem az eredmény ugyanaz a fekete képernyő --- AV kábel működnek a Sony TV Azt hiszem, hogy titokban ki. Akármi segít betekintést vagy egyáltalán lenne nagyon méltányol. Úgy gondolom, hogy a problémát meg kell feküdni a TV, mint a PS3-on dolgozik a TV-ben. Én vagyok zavarban. UPDATE: Azt én cserélték PS3 egy baráti PS3 ma este. Tudja mit? ... Ő nem működik a TV-én sem, de az enyém, aki dolgozik. A dolog ez felbassza nekem nincs vége az, hogy más HDMI eszköz jól működik az én TV-t. A fenébe is, addig, amíg két hete minden rendben volt, és remek a két évet. Aztán hirtelen ... fekete képernyő. Valaki hallott e már? Ez most az egyik a könyveket. Sony kapcsolatot támogató háromszorosa vagyunk győződve, és ez a PS3, és nem a televízió. Nem értem, hogyan lehet mondani, hogy mikor PS3 rendben másik TV. Ez van, hogy a legtöbb bizzare és bosszantó dolog, amit eddig tapasztalt. Ha valaki tud segítsen nekem ez nagyon méltányol. Vessenek véget az én nyomorúság. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez isnt sokat segít, de bebizonyosodott, hogy a hibát a TV nem az a PS3.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Please Help! Kétségbeesett! Paritioning gondok! | peteyboy22 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 11. július 2009 21:44 |
| Én tényleg reménytelen a játékban, mint a hadurak battlecry 3 | rugbygal | PC és konzol játékok | 1 | 12. január 2009 17:51 |
| Kétségbeesett a vírus segít | nit2winn | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 24. december 2008 14:09 |
| Problémák a EN6200TC512 ASUS Grafikus kártya ... Desperate for help | I Love Ivan | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 25. Szeptember 2008 09:00 |
| Hello --- kétségbeesett számítástechnika | msdebsm | Itt mutasd meg magadat | 4 | 22. október 2007 10:03 |
| Téma eszközök | |
| |