פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

צעקה נואשת לעזרה - PS3 ו LCD טלוויזיה ההתקנה

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 11 2009, 03:52
קבוצת חברות חדשות

Default צעקה נואשת לעזרה - PS3 ו LCD טלוויזיה ההתקנה

קראתי כל ביט של מידע בנושא זה, והוא יכול לא לבוא לידי מסקנות על מה קורה ולמה זה קורה. תן לי להפעיל אותך דרך כל gammut כפי אולי אני חסר משהו, והנה של עד מקווה שמישהו חווה בבעיה לבוא פתרון.

לילה אחד אחרי העבודה הייתי בחר לשחק אחד החברים שלי מהעבודה ב'09 טייגר. טוב היה לו לא הוצגה עדיין, אז הלכתי לתוך חנות נ.ב. והיה bebopping סביב כשראיתי אותו להיכנס אני exited החנות והלכתי להניע טייגר'09. זה הוא המקום שבו דברים הלכו במורד ההר. המשחק החל ולאחר מכן על המסך שחור הלך. אני עדיין יכול לשמוע את כל דרך לעקוף את הקול, אבל לא על המסך. זה היה ככה מאז. תאמין לי ניסיתי הכל. 5 עושה את השני מחדש, מיתוג כבלים, swiching HDMI יציאות ... כלום. המקורי AV כבלים למרות העבודה. ולפעמים זה נותן את ההודעה "של חיבור HDMI כבר התגלו, האם אתה רוצה להשתמש בחיבור זה?" אם אני בוחר כן או לא את התוצאה זהה המסך שחור אני כבר היה. דבר מצחיק הוא שלי בטלוויזיה בכבלים עדיין עובד על כל היציאות HDMI על הטלוויזיה שלי. PS3 לא. עם זאת PS3 שלי עובד על אזור אחר טלוויזיה באמצעות חיבור HDMI, עם כל הכבלים HDMI אני כבר יש, כולל המקורי בו היה לכוד אחד כאשר כל העניין הזה התחיל. לצערי אני לא יכול לשמור את זה בחדר הזה. אז זה חייב להיות הטלוויזיה שלי נכון? משהו קורה בין PS3 שלי ואת הטלוויזיה שלי ואני stumped.

אז מאפשר לסכם ...
ביצעתי את שניהם היו טלוויזיה ואת PS3 בערך 2 שנים ו יש אף פעם לא היה בעיה

--- TV-Sony Bravia KDL-HDMI תומושתו 46XBR2 3. אין לעבוד עם PS3, כל עבודה עם תיבת כבל
--- 40gb-PS3
--- החלפת כבלים, חיבורים, וכו '.. nothng עובד
--- החלפת TV's-PS3 עובדת על אזור Sharp Aquos דרך HDMI
--- האם לאפס את השני 5 של מערכת PS3 כלום ...
--- לפעמים PS3 נרשם על חיבור HDMI אבל אם אני בוחר כן או לא, התוצאה היא אותה מסך שחור
--- AV כבלים לעשות עבודה על Sony טלוויזיה

אני חושב שזה wraps אותו. כל עזרה או דעה בכלל יהיה מאוד מוערך. אני חושב שהבעיה חייבת לשכב עם טלוויזיה כמו PS3 עובד על אחרים טלוויזיה. אני baffled.

העדכון: אני swapped שלי PS3 עם חברים PS3 הערב. נחשו מה? ... הוא לא עובד גם על הטלוויזיה שלי, אבל שלי עובד על שלו. הדבר של bugging לי אין סוף זה עובד התקנים אחרים HDMI בסדר עם הטלוויזיה שלי. לעזאזל, עד לפני שבועיים הכל היה בסדר ו מצוין במשך שנתיים. ואז פתאום ... מסך שחור. מישהו שמע על זה לפני כן? זה חייב להיות אחד הספרים.

קשר עם התמיכה של Sony ו שלוש פעמים הם משוכנעים זהו PS3 ולא טלוויזיה. אני לא רואה איך הם יכולים להגיד את זה כאשר PS3 שלי הוא בסדר גמור על טלוויזיה אחרת. זה חייב להיות הכי מתסכל ו bizzare דבר אני נתקל עד כה.

אם מישהו יכול לעזור לי שזה יהיה מאוד מוערך. לשים קץ שלי סבל.
Old יוני 11 2009, 04:28
קבוצת תורמים

Default צעקה נואשת לעזרה - PS3 ו LCD טלוויזיה ההתקנה

Isn't זה הרבה אבל אתה צריך לעזור הוכח כי הוא אשם עם טלוויזיה לא PS3.
אתה צריך לעמוד על דעתו כי Sony לעשות משהו.

המערכת שלי: Krlll

מעבד (ים):
אינטל Q9550@4.33Ghz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
כרטיס מסך (S):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 מ)
כרטיס קול:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
כמה LOL 1650GB סה"כ
כונן אופטי (S):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Cooling:
Tuniq Tower 120
רשת / אינטרנט:
Dual Gigabit Ethernet
צג (S):
Acer 22 "widescreen
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בבקשה הצילו! נואשת! Paritioning בעיות! peteyboy22 מערכות ההפעלה Windows 3 11th יולי 2009 21:44
אני ממש נואש עבור משחק כמו warlords battlecry 3 rugbygal PC & קונסולת משחקים 1 12th ינואר 2009 17:51
נואשת עבור וירוס עזרה nit2winn וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 24 דצמבר 2008 14:09
בעיות עם כרטיס מסך ASUS EN6200TC512 ... נואשת לעזרה אני אוהב איבן כרטיסי מסך & Monitors 3 25 ספטמבר 2008 09:00
שלום --- נואשת מחשוב msdebsm ואציג את עצמך כאן 4 22 אוקטובר 2007 10:03
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.