mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Izmisis sauciens pēc palīdzības - PS3 un LCD TV iestatīšana

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 11, 2009, 03:52
New Member Group

Default Izmisis sauciens pēc palīdzības - PS3 un LCD TV iestatīšana

Esmu lasīt visu mazliet info par šo tēmu un nevar nonākt pie secinājuma par to, kas notiek un kāpēc tā notiek. Ļaujiet man palaist jūs cauri visai gammut kā maybe I'm missing something, un šeit, lai cer, ka kāds ir pieredzējis šīs problēmas un nonākt pie risinājuma.

Pēc darba vienu nakti man bija noteikts, lai atskaņotu vienu no maniem draugiem no darba '09 Tiger. Nu viņš nav pierādīts vēl, tāpēc es iegāja PS Store un tika bebopping ap, kad es redzēju viņu pierakstīšanos man izbrauc Uzglabāt un devās uz sākuma Tiger '09. Tas ir, ja lietas gāja lejup. Spēle uztrūkās un tad ekrāns gāja melna. Es varētu vēl dzirdēt viss caur surround skaņu, bet nekas uz ekrāna. Tas ir bijis, piemēram, ka kopš. Believe me I've tried to visu. Doing 5 otrā restart, komutācijas kabeļi swiching HDMI ports ... neko. Oriģināls AV kabeļiem darba though. un reizēm tā dod ziņu "HDMI savienojums ir atklāta, vai jūs vēlaties izmantot šajā sakarā? Vai varu izvēlēties jā vai nē iznākums ir pats melnais ekrāns man bija. Smieklīgi lieta ir mana Kabeļtelevīzija darbosies uz visiem HDMI ostām par manu TV. PS3 nav. Tomēr mans PS3 DARA darbu manā citi TV, izmantojot HDMI savienojumu, ar ALL HDMI kabeļi Man, ieskaitot sākotnējo kas bija līks uz augšu, ja tas viss sākās. Diemžēl es nevaru saglabāt tas šajā telpā. So it's gotta be my TV vai ne? Kaut kas notiek starp manu PS3 un mana TV un es esmu stumped.

Tā ļauj Atgādinājums ...
Esmu bijusi gan TV un PS3 apmēram 2 gadus un tur nekad nav bijis problēmu

--- TV-Sony Bravia KDL-46XBR2 3 HDMI ieejas. Neviens strādā ar PS3, viss darbs ar Cable box
--- PS3-40GB
--- Switched Kabeļi, savienojumi uc .. nothng darbi
--- Switched TV's, PS3 strādā mana Sharp Aquos caur HDMI
--- Vai 5 otrā pārlādes PS3 sistēmas ... nekas
--- Dažreiz PS3 reģistros HDMI savienojumu, bet vai man izvēlēties jā vai nē rezultāts ir pats melns ekrāns
--- AV kabeļi darīt darbu Sony TV

Es domāju, ka wraps to. Any help vai ieskatu visu būtu ļoti appreciated. Es domāju, ka problēma ir jāuzņemas televīzijas, kā PS3 darbu citās TV. Es esmu neizprotamu.

UPDATE: Es aizstāja manu PS3 ar draugiem PS3 šovakar. Guess what? ... Viņa nedarbojas uz manu TV, vai nu, bet mans strādā viņa. Lieta, kas ir bugging man nav gala, ka citas HDMI ierīces darbojas soda ar manu TV. Elle, līdz pirms divām nedēļām viss bija naudas sodu un lielisks divus gadus. Tad visi pēkšņi ... melna ekrāna. Vai kāds ir dzirdējis par šo agrāk? It's gotta jābūt tai, par grāmatām.

Sazinājās Sony atbalstīt trīs reizes, un tie ir pārliecināts, tas ir PS3 un nevis TV. Es nesaprotu, kā viņi var teikt, ka, ja mans PS3 ir labi uz citu TV. Šī tagad ir visvairāk nomākta un bizzare lieta man ir radušās līdz šim.

Ja kāds varētu man palīdzēt, būtu ļoti appreciated. Put izbeigt manu postu.
Old Jūnijs 11, 2009, 04:28
Donors Group

Default Izmisis sauciens pēc palīdzības - PS3 un LCD TV iestatīšana

Šajā isn't daudz palīdzēt, bet jums ir pierādīts, ka vaina ir ar TV nav PS3.
Jums nepieciešams uzstāt, ka Sony kaut ko darīt.

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.